foggy someone Da, pripremite se na istu torturu. Ne znam jesam ja ostario, ali čini mi se da sam se više patio ovdje. Možda jer nisam grindao niti jednom, pa me sustiglo.
foggy Tuhy Gino sam dok nije pao 😃 elder8472 Prvi dan zavrsen, prva regija 100% 🙂 i cak 67x umro. Moram reci igra je fenomenalna. 🙂 To volim čut. Igra je prava, ja sam debelo već nagazio preko 100h 😃 Čak sam i guide napravio: http://www.foggyproductions.com/guides/nioh-2
HideooKoojima foggy Moja preporuka da i staviš HRV jezik jer ima dosta ljudi koji bi sigurno čitali na HRV jeziku 😊 Btw Kakva je priča u igri i gameplay ?
foggy elder8472 Tuhy Ako ste za neki coop, javite se. Super mi je kad dignem 10 levela i svega po malo, krenem misiju i 1hit-a me fraer.
foggy HideooKoojima Ma ja ti derem svoj kanal na tjubu i imam svoj sajt gdje prvenstveno sve radim na ENG, slabo je nas balkanaca i to možda da me ima duplo onda bi stigao sve i prevodit 🙂 Imaš recu na FFa ovdje, da ti ne pišem ponovno što sam tamo rekao 🙂
elder8472 Ma audio japanski, sub engleski 🙂 Za coop any time upravo startao main mission i eto ga prva misija iz bete
foggy elder8472 Ajde javi mi PSN id da te dodam pa uskočim da vidiš što je lv 156 manijak na strenght pilulama 😃
elder8472 Psn Elder8472 🙂 Jucer mi je sovinjak popil zivce 😆 buduci igram light armor switchglave/spear build
foggy elder8472 Ja sam switchglaive odradio, digao na 180000 proficiency i sad grindam hatchetse. Genijalno mi je to sa hrpom oružja. I dalje mi je Odachi najbolji, izgleda i da je malo OP 😃 Switchglaive je isto super. Više nisam 156. lv, sad sam 180 😃
DarkPunisher Jbt al je igra krvava, cini mi se puno teze od sekira. Sad sam ocistio prvu regiju i idemo dalje. Bas mi je fantasicna igra, makar me siluju vecinom 🤣
Tuhy Foggy, što si radio sa viškom opreme? Bilo oružja koja ne koristiš,, bilo armor? Dismantle za materijal? Ili za onaj soul nešto, nisam sad pored shrinea, da se upgrejda?
foggy Tuhy Ja sam offerao sve kodamama. To daje experience i to mi je najviše pomoglo. Znači Shrine, Make offering ako se ne varam. Isto tako mozes soulove ubit, odes u soul fusion onaj i resting rites, tako nekako, napamet sad pricam. Ja sam svako malo to sve bacao jer 500 itema napunis sam tak.