https://www.youtube.com/watch?v=dQbIp80a08E

https://www.youtube.com/watch?v=SnYqkLF4m0o

Prvi dio mi je bio odličan tak da s nestrpljenjem čekam ovo. Jos pogotovo ako stvarno porade na "RPG elementima" i lokacijama i imamo jos jednu odlicnu igru. I obavezno ostaviti mogucnost izmedu biranja 1080p/30fps i 720p/60fps. Koliko god jadno 720p zvucalo u 2018. godini moram priznati da sam cijelu igru presao tako i nimalo nisam pozalio. Totalni gust kad znas da igra svojim izvođenjem prati tvoje komande.

Da, ili na pro na 1080p i 60 fps. je fora 4K i 30 al neusporedivo je za gameplay koliko je bolje na 60 bilo kako sam i igrao do kraja.

6 dana kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=3HBN34EE9aY

evo direct feed trailer, jos nisu ni uploadali na sluzbenim kanalima  xD

inace, jos ce teza bit igra, puna kustomizacija lika - i ono novo i gamechanger - yokai skillovi

Jedva cekam, prvi dio je strava, obozavam tu igru.
Sad mi je dosla zelja da se malo vratim..

Jedva cekam, prvi dio je strava, obozavam tu igru.
Sad mi je dosla zelja da se malo vratim..
ja se vratio, jos twilight misije do platine

Ja sam uronio u DLC-ove i sa levelom 200 i neš nije nimalo lako.
Moram nastavit, platinirao sam igru, pogubio sejv, presao sve opet, i sad DLC. Nioh 2, oh da!

Hvala bogu na Sloth Talismanu, ne znam kako bi inace rijesio one BS borbe s dva bossa.

Osim toga platina je bila uzivancija. Jedino mi je sad zao kaj sam cijelo vrijeme rokao Warrior of the West build ali tako mi je bilo dobro s njime da mi je bilo zao respecati i mijenjati.

Valjda će na TGS-u zrokat datum izlaska :)

15 dana kasnije

Kolega @foggy je imao čast odigrat demo s TGS-a + još jedan demo za medije.

Kažu da je prvi završilo samo 5% ekipe s TGS-a, ovaj ga riješio ko iz pi*ke ?

Nema brige za ljubitelje prvog Nioha; baš fino leži, slomio me drugi boss po pola. Moram priznat da mi igrat kao žena baš leži. Grafički ljepše izgleda, a nisam primjetio frame dropove dok sam trčkarao. Jako jedva čekam pravu igru, jer ako već sada leži tako dobro, onda mogu mislit što nas čeka nagodinu...

Je, jedna je da :)

Ne može platinaš drugačije nego spičkat demo ko ispičke. ;)

Zajebana neka igrica čim je Foggy morao zasukati rukave.

Nisam igrao prvi dio, a inače sam Soulsborne/Sekiro fan. Inače mi ti copycatovi poput Lords of the Fallen, Surgea i ovog nisu baš toliko privlačni, makar znam da Nioh slovi za najkvalitetniji od svih spomenutih. Nezz, možda zaigram, ali radije bih da odu raditi novog Ninja Gaidena.

Igraj svakak, meni je Nioh Souls na steroidima. Ima nikakvu priču, lore i mutave likove, ali igra kao igra meni totalno leži. Nije copy paste, ima svoje brije i teška je dosta. Puno je tečnija što se tiče same akcije, imaš 3 stance-a i stalno nešt kemijaš. Diablo loot mi je super i volim kad pokupim novu katanu pa equipam i izgleda drugačije. Ima puno toga dobroga i ako si fan takvih igara, nema razloga da ne probaš. Svi bossovi su raznoliki i vidio sam jučer da nas to čeka u Niohu 2.

Ako ne izađe Sekiro ekspanzija i dok čekam Elden Ring, možda se i zaigra.; D

Naravno da neće :) Zato Niohni malo.

Lordsi su odigrani, ali se po ničem ne ističu, Surge sam ugasio nakon par sati, ničim me nije privukal. 

NiOh može rame uz rame sa bilo kojom Souls igrom, jedino malo kaska sa lokacijama.

Po n-ti put, ovo je Day 1 za mene, a novi Ninja Gaiden nakon ove igre bi izazvo erektilnu reakciju ??

Demo lokacije su jako jako iste kao u prvom Niohu. To je ujedno i najveća briga uz govno priču što može ostat takvo. Svejedno, sve ostalo je pravi Nioh, i to još bolji.

4 mjeseci kasnije
4 dana kasnije

heben trailer. nadam se japanskom voiceoveru jer nema smisla ovaj engleski u japanskom stimungu.

Upravo sam htjel reć isto.

U prvom dijelu mi japanski glasovi nisu baš legli, al ovi engleski su živa koma.
Nije da ću ovo igrat radi priče, al opet...

u prvom jos donekle ima smisla jer glavni lik nije japanac, kazem donekle

nema nam druge nego japansku verziju naruciti. ako ne bude potvrdjen japanski voiceover, to cu i uciniti
ja jedva cekam ovo

Jedva čekam da naučim Yokai poteze i da im majku milu naravnam s tim istim potezima. Možda da uzmem novi PS4, ovaj mi se nešto pregrijava često, ne znam ni šta ga čeka kad ovo izađe.

maverick Ak me onemogući da igram, naravno da ću kupit još jedan PS4, kakvo je to opće konstatiranje 🙂 Ak izdrži do petarde, onda super, ali ponaša se retardirano u zadnje vrijeme. Nije im PRO baš najbolje kvalitete.

foggy Normalno da nije kad buči ko mlažnjak.Štedili su na kvalitetnijim ventilatorima i pasti.

master_x Čistio sam ga neki dan i smanjio bučanje za duplo. Kada sam palio MHW Iceborne, odma mi se gasio uz 2 pištanja i jedva bi ga upalio. Uspio sam propuhat sve, ali pastu bi svakako još trebalo promjenit. Sada je donekle oke, ali juler mi je na kratko izbacio da je too hot nakon par sati igranja DBZ-a novoga.

Strah me da kad Nioh 2 dođe, da mi se ne desi isto. Stvarno su drljavi i nabijem ih, kud nečujem in game sound bez sluški, još moram strepit hoće radit kak spada...

Ja iman konzolu od day 1 i nikad je nisan otvara niti čistija, al izgleda da ću morat šta prije jer ne čujen svoje misli kolko je glasna. Mislija san gledat po netu i uradi sam, kolko je komplicirano???

munja Kikiller je sjebao konzolu 😃 Nije problem, stvarno je lako, no trebat ćeš Torx T9, ali onaj sa rupicom u sredini, komprimirani zrak za ispuhat komponentu, usisavač. Za detalje možda da otvoriš neki topic pa da ne offtopičarimo ovdje dalje.

Problem su i igre, recimo Bloodstained mi je vrištao tu i tamo, a igru bi i PS2 mogao pokrenut. Problem je što Sony i njegov firmware nisu uopće pametni i umjesto da srede pregrijavanje tako da gase aplikaciju, suspendiraju je ili bilo što, on fino ugasi usred svega i nastane problem gdje moraš repair diska radit, samo je pitanje vremena kada bude corrupted. Nisam toliko aljkav sustav vidio godinama, a testiram software u stvarnom životu.

foggy bacaj taj pro u kantu

valja li cemu novi DBZ? vidio sam da ima dosta rpg elemenata sto je dobro, ali borba mi izgleda lame.

12 dana kasnije

Jbmu thumbnailove i spojlanje bossova! 😠

maverick Tek sad vidim ovo...Ali već sve znaš i sam 🙂

Odlazim i ja iz ovog topica, ne volim ništa saznati novo, čekanje igre i toeto.

maverick valja li cemu novi DBZ? vidio sam da ima dosta rpg elemenata sto je dobro, ali borba mi izgleda lame.

Ne