maverick Pa, vjerujem da sam sherao njegov video za RDR2 također, s obzirom da prilično odražava i moj doživljaj s tom igrom. Što se tiče Bethesde kao deva i kao izdavača, moje poštovanje su počeli gubiti još od F4, nastavilo se s F76 i sad je kulminiralo s Starfieldom. Ako ćeš mi vjerovati, bio sam spreman uzimati novo računalo zbog Starfielda, ako ne, well…kako god, lol? Veze nema s MS-om, tako da ne znam čemu sad i MS u toj priči, iako su u srži gadljivi kao kompanija i to uopće ne poričem.
wooddiebone
ER ima svojih problema i nije savršen, stvar je u tome da većinu toga što nudi igraču radi na zanimljiv i kvalitetno i ono najvažnije - na smislen način s naglaskom na gameplay. Ako ti i na osnovu videa za Starfield nije jasno gdje je problem onda ne mogu puno pomoći. Bethesda vuče svoj dizajn puno duže od Froma. K tome si odabrao upravo igru gdje su od linearnog dizajna praktički napravili kompletni open world pristup, tako da ti tu kritika s dizajnom još manje stoji. Baš zato što open world tako dobro prolazi jednim dijelom ti je i odgovor zašto je ER komercijalno fantastično uspio.