Starfield
Ja sam kupio xbox x radi Starfielda. Nevezano uz ovo , hoce se ko mjenjat ps5 za xbox x ?
Nemoj mijenjati, imaš sad još hrpu odlučnih igara koje nemaš na PS 5…i plaćaš neku sitnu lovu za pretplatu i sve ih možeš igrati.
Tak se stalno zlurado veselilo kaj nitko ne igra battlefield 2042 a igra i dalje živa i igra se. I dalje ne čekam više od pola minute na fajt u bilo koji dio dana i bilo koji dan u tjednu.
Ja sam Starfierld izbrisao sa kompa nakon prelaska, i sad brijem da bi ga mogao opet instalirati jer mi nekak fali i krenuti ispočetka. Ali previše mi igara čeka na red za prvi prelazak.
Btw. beta patch na PC-u stvarno dosta popravlja performanse, u slučaju recimo RTX 3080 čak oko 30% na ultra postavkama. Puno je bolja situacija na Nvidiji sada, uz dodatak DLSS-a.
Patch su mogli i po meni nazvati.
Kad nam ono dolazi creation kit za Starfield?
- Uređivano
Davnih dana je to bilo na Mixed ako se makne "Your language" filter koji mi svi imamo jer to isključuje hrpu review-ova na drugim jezicima tako mi svi zapravo vidimo manje review-ova nego što ih stvarno ima. Tipa gore slika, 75000 review-ova, a zapravo ih ima preko 100000 ako maknemo taj filter.
Slazem se, review je review.
Evo imao je i PC Gamer članak povodom pada average ocjene u mixed kategoriju:
Ovo je trenutno review s najviše upvotea:
Čak je i Bethesda odgovorila na njega:
Ja sam samo isprobao igru, no odigrat ću je do kraja sigurno. No kako Valve na Steamu ima po meni najbolji review sustav (kada kažem najbolji, mislim na najobjektivniji mogući u kontekstu average ocjene), mislim da je to sve skupa dosta realna slika kako je igra prihvaćena generalno na tržištu.
Ako je igra brain-dead po pitanju likova, dijaloga i loadinga, zašto ne bi mogla imati ocjenu 50-60/100? To sto je igra Bethesda ne treba znaciti nista.
Ocjene 90+ bi trebale biti samo za masterpiece igre, a u zadnje vrijeme dosta igara dobiva 90+ a nisu zasluzene ocjene, primjer je nahajpani Spiderman 2.