Ja sam kupio xbox x radi Starfielda. Nevezano uz ovo , hoce se ko mjenjat ps5 za xbox x ?

Nemoj mijenjati, imaš sad još hrpu odlučnih igara koje nemaš na PS 5…i plaćaš neku sitnu lovu za pretplatu i sve ih možeš igrati.

Brijac Na Steamu. Igra je od prvog dana dostupna na Game Passu. Ovo nije nista vise od senzacionalistickog skupljanja klikova.

Tak se stalno zlurado veselilo kaj nitko ne igra battlefield 2042 a igra i dalje živa i igra se. I dalje ne čekam više od pola minute na fajt u bilo koji dio dana i bilo koji dan u tjednu.

Ja sam Starfierld izbrisao sa kompa nakon prelaska, i sad brijem da bi ga mogao opet instalirati jer mi nekak fali i krenuti ispočetka. Ali previše mi igara čeka na red za prvi prelazak.

Sterlok Kad iskljucis crossplay i upalis game sa 128 igraca pola servera bude AI cak i danas kad se igra oporavila…

escoban crossplay mi je uključen od prvog dana, sve su to kolege igrači…i igram samo 128 i nikada vidio AI.

Btw. beta patch na PC-u stvarno dosta popravlja performanse, u slučaju recimo RTX 3080 čak oko 30% na ultra postavkama. Puno je bolja situacija na Nvidiji sada, uz dodatak DLSS-a.

Patch su mogli i po meni nazvati.

Kad nam ono dolazi creation kit za Starfield?

Evo na Steamu pala ocjena ispod 70%

Doduše, odigrat ce se sigurno, samo da riješim prvo Cyber ekspanziju i Alan Wake 2.

Deadwalker

Davnih dana je to bilo na Mixed ako se makne "Your language" filter koji mi svi imamo jer to isključuje hrpu review-ova na drugim jezicima tako mi svi zapravo vidimo manje review-ova nego što ih stvarno ima. Tipa gore slika, 75000 review-ova, a zapravo ih ima preko 100000 ako maknemo taj filter.

Slazem se, review je review.

Evo imao je i PC Gamer članak povodom pada average ocjene u mixed kategoriju:

Starfield's down to mixed reviews on Steam, while the community laments 'the magic is just missing from [the game]'

Ovo je trenutno review s najviše upvotea:

Čak je i Bethesda odgovorila na njega:

Ja sam samo isprobao igru, no odigrat ću je do kraja sigurno. No kako Valve na Steamu ima po meni najbolji review sustav (kada kažem najbolji, mislim na najobjektivniji mogući u kontekstu average ocjene), mislim da je to sve skupa dosta realna slika kako je igra prihvaćena generalno na tržištu.

Ako je igra brain-dead po pitanju likova, dijaloga i loadinga, zašto ne bi mogla imati ocjenu 50-60/100? To sto je igra Bethesda ne treba znaciti nista.

Ocjene 90+ bi trebale biti samo za masterpiece igre, a u zadnje vrijeme dosta igara dobiva 90+ a nisu zasluzene ocjene, primjer je nahajpani Spiderman 2.