Ja san evo odusta nakon nekih 20h. Dok sam istrazivao i sve mi je bilo novo bilo je dobro ali sad kad san se dao na glavne misije dosao je kraj.
Nisan ja neki fan Bethesde niti san igrao Falloute ali san odigrao Skyrim i on mi je top. Tu nakon tog pocetnog zadovoljstva jednostavno previse mi minusa iskace i neda mi se igrati. Grafika je ok ponekad a vecinu vrimena nista specijalno u niti jednom trenutku nisan reka wow niti san imao osjecaj da igran nextgen. Pucanje mi je na granici neigrivog ja nemogu dobiti nikako neko normalno kretanje desne gljive. 30fpsa je u ovoj igri bas lose uz ceste padove ispod toga cak mi se neda trcati jer onda to primjetis jos vise. Razgovori kretanje lilova i to mi je isto ko u Skyrimu ne vidin bas neke nadogradnje. Glavna misija mi je glupa i nazanimljiva a kolega gore je opisa kako to sve krene.
Isto tako bi volija da ima 10 planeta nego ovako i kad nades nesto tribas pamtiti di si to nasa jer ko se more snaci na ovako glupoj mapi za kasnije se vratiti. Loading je na svakom jebenom koraku.
Uživajte dalje kome se svida ja odo na nesto drugo