wooddiebone
To se na kraju događa u svim open world igrama. Ne znam baš puno ljudi koji su u Skyrimu putovali do svake lokacije, a kad je Rede Ridemšn 2 maksimalno otežao fast travel, jako puno ljudi se žalilo.
Ma dobro to stoji, ali recimo ja san igra No Man Sky i stvarno je jeben gust i ugodaj i atmosfera kad poletis sa jednog planeta i letis i sletis na drugi planet, bas je bija gust.
Tu ti letis ali za sletiti fast travel ti treba.
Aj nisu recimo komplicirali i mozes poci na sve pokupljene misije i preko njih se odma teleportati na planetu di moras ici. Jedino ako je predaleko morati ces par puta se teleportati na blize sustave da bi dosao di tribas ici.
Mislin igra ima stvarno svega od ludih misija, tajnih misija, svakakvih planeta koje sa istrazivanjem daju i materijale i xp tako da ti vrime ne ide uzalud. Cak i planeti koji nemaju klasicne dungeone imaju tajne špilje i druge znamenitosti. Mozes letiti po svemiru i napucavati se i biti svemirski gusar.
Mislin da ce svatko naci nesto za sebe, igra stvarno ima sve a problem je sto nazalost to sve nije najbolje ikad. Nije igra sa najboljim napucavanjem, nije igra sa najboljim istrazivanjem, nije igra sa njaboljim letenjem, ni grafikom ni puno toga zato recimo meni nije za 10/10.
Dobro jos san daleko od kraja moza i prica bude vrh i jos neke scene koje ce se urizati i onda taj cili paket bude 10/10
Viditi cemo