ZigguratVertigo zvuci sexy!
Halo Infinite
Isprovao danas multiplayer, uvod u igru uz training sve detaljno i postepeno, grafika vrhunska, dizajn levela interesantan, PVE protivnici raznovrsni i na momente komicni, masu modeova za igranjene, pucanje i oružja malo bolje nego u Destiny 2…
Odigrat ce se i nekoliko single player Halo naslova jer mi izgleda sve skupa dosta solidno
Prešao kampanju i nije mi baš nešto pretjerano sjela. Dobra je igra i ima odlićne ideje, gunplay je fenomenalan i borbe su zbilja super, istraživanje je dobro i tjera te da baš sve istražuješ ali ipak mislim da open world element nije za Halo. Za sada ODST i Reach ostaju pri vrhu, a ovo bih izjednačio negdje sa Halo 4 što se priče tiće. Da moram dati ocjenu bila bi nekih 7.5/10 sveukupno.
- Uređivano
Oke znam da malo kasnim ali pošto je danas izašao novi update, ubacit ću i prijašnji koji je bio prije 10-ak dana.
Cyber Showdown III event/operation je krenuo 05.03. i završava 01.04. , nakon njega dolazi The Yappening II od 02.04. do 29.04.
Evo svih 20 tierova nagrada iz Cyber Showdowna III
A evo i leaked nagrada iz The Yappening II eventa
Evo i sve novosti iz današnjeg (19.03.2024.) tzv. March Update / Update 31
TLDR: https://twitter.com/Halo/status/1770142700316029359?s=20
Network Overhaul
Novi networking model koji je prije bio isključivo u Firefight (PvE) gamemode-u je sad implementiran u sve ostale MP playliste.
Easy Anti-Cheat (PC)
Kao što su bili najavili u prijašnjem update-u, 343 je implementirao Easy Anti-Cheat (EAC) u Infinite-ov multiplayer, u Campaignu i Forge edit mode-u neće biti aktivan.
Competitive Skill Rank (CSR) experimental changes
Igrači koji imaju CSR od 1800 ili više će za svaku pobjedu dobit +7 CSR, dok za svaki gubitak -7 CSR.
Firefight Custom
Forgeri će imat puno veću slobodu kod custom Firefight gamemodeova, dolazi nova varijanta Firefighta u kojoj je kompletno uklonjen King of the Hill objective i dodane su nove skripte. Sad se teoretski može napraviti classic Firefight kao što je bio u Halo 3 ODST ili Reach (A i može puno više od toga, neki forgeri su napravili cijele levele iz prijašnjih Halo igara isključivo u Forge mode-u).
Skripte:
2024 HCS Weapon bundle
Krenula je nova godina Halo Championship Series (HCS) natjecanja i prvi bundleovi su tu
7 bundlea, za svaku ekipu koja je u natjecanju. Prva (bilokoja) kupnja dođe 1500 cR (creditsa), jer uključuje Corpsewrap weapon model za Battle Rifle, dok svi HCS bundleovi nakon tog su 1000 (jer Corpsewrap nije uključen i samo se dobije emblem, backdrop, nameplate i weapon coating/skin od tog tima)
Weapon balancing
Gravity Hammer, DMR-ovi, Commando, Heatwave, Plasma Pistol i Stalker Rifle su dobili balance changes, Halo Waypoint blog detaljno objašnjava svaku promjenu.
Nove mape za Squad Battle (8v8 PvP, ilitiga, Classic Big Team Battle - BTB)
Razni bug fixevi.
I to je pretty much to za sad! Hvala na čitanju!
Izvori:
https://twitter.com/Delta_ae/status/1763762513282257039?s=20
https://twitter.com/leaks_infinite/status/1748471187351503105?s=20
https://store.steampowered.com/news/app/1240440/view/4138317298969847925?l=english
Edit: Ubacio poglavlje o novim mapama za Squad Battle i izvor koji se nadovezuje na to.
Ojla, evo mene opet!
Sinoć je bio još jedan Community livestream i predstavili su par noviteta za Infinite koji dolaze uz novi operation: Banished Honor
Banished Honor će bit siljedeći operation / update i izlazi 30.04. kao i inače, dolazi novi operation pass (20 tierova, besplatan dok traje operation, nakon toga je 500 creditsa / 5 €) ali ovog puta ima i par promjena koje dolaze s updateom.
NOVO: The Exchange
Isti sistem kao i u Halo: MCC, u Infinite dolazi Exchange, in-game shop koji prodaje stare customization iteme koji se više ne mogu dobiti ilitiga "Vaulted" (npr. stare boje za armor, nameplates, emblems, armor parts, weapon charms…). Itemi u ovom shopu se jedino mogu kupiti sa "Spartan points", a spartan points se mogu zaraditi preko daily challengesa, kao tier reward u operationu (Banished Honor operation će zamjenit tzv. "filler content" tipa double XP i neke nameplates i backgrounds) sa spartan pointsima.) i preko capstone rewardsa (nagrada za ispunjenje svih weekly challengesa). Za sada, kad izađe Exchange, imat će 21 nagradu i nagrade će se izmjenjivat svaka 4-6 tjedna.
Gameplay balance & tuning
Jako kratko:
- Gravity Hammer će biti nerfan
- Sniper Rifle će brže bit spreman nakon equipanja (brži pick-up s poda)
- Cindershot će pucat sporije i njegovi projektili više neće imat mini-gravity effect koji povlači ljude
- Spike grenades više neće eksplodirat u zraku, tek nakon šta se zakače za neku podlogu ili igrača, također, imat će kraći fitilj
- Pištolj (Sidekick) će sporije pucat
- Plasma Pistol imat će EMP effect na vozilima kao i u classic Halo igrama
Forge
Dodat će 2 nove palete: "Alien Planet" i "Flood", također će i dodat par novih skripti u Forge scrypt system (Deliver points, Flag spawns, Seeds i Shrinking zones)
Nove mape za BTB (Big Team Battle, 12v12)
Dodati će nove mape za BTB, cca. tjedan dana nakon šta izađe update.
Više-manje mislim da je to sve, a ja moram požurit s prijašnjim eventom jer još imam fore 6 dana da sve otključam.
Hvala na čitanju!
Izvori:
Nagrade
- 100 od
StarFox_N
- Uređivano
Ajme majko nisam ništa uspio odigrat u ovom prošlom eventu
Nisu završni i ljeto sve šta dolazi, stigao je i Tenrai IV event! Od 04.06. do 02.07. će trajati event, zajedno s novim 20 - tier free battle passom, novim itemima u dućanu, mapom i još par novosti, evo šta je sve stiglo u Halo Infinite:
NOVO: Match Composer
Kao što postoji i u Halo: Master Chief Collectionu, u Infinite je stigao match composer za sve Multiplayer playliste. Od sada će se moći točno odrediti kakav tip MP matcha želite, bez random šanse da igra izbaci po 3. put Oddball
(Odabere se bilo koja od ovih playlista i onda se može odabrati kakvu kombinaciju matcheva želite, npr. Isključivo CTF u BTB (12v12) playlisti)
NOVO: Juggernaut i Ninjanaut
Konačno! Jedan od mojih najdražih gamemodeova još iz Halo 2 dana, Juggernaut je konačno stigao u Infinite. Za one koji ne znaju, Juggernaut je gamemode u kojem je jedna osoba nasumično odabrana kao titularni "Juggernaut" , ima puno veći damage resistance, brže se kreće ali jedino ima Gravity Hammer i Quantum Translocator item. Njegov cilj je da sredi što više igrača dok se svi drugi trude zajedno ga ubit. Onaj tko ubije Juggernauta postaje novi i tako ide priča u krug. Most points wins.
Ninjanaut je klasična varijanta već klasičnog Halo gamemodea, Juggernaut je nevidljiv, ali ne zauvijek! Mora skupljati killove da bi održao svoj Active Camo, ima neograničen broj plazma (nema veze s keksima) granata i grappleshot, dok svi ostali igrači imaju Threat Seekere da ga nađu.
Obe varijacije se nalaze u "Tenrai IV" playlisti.
NOVA MAPA: Hanami
U Tenrai event također se vraćaju i stare Tenrai mape, kao i nova community made mapa: Hanami
Random
- Od sada postoje 2 Daily Challenga, prvi match daje 250 SP (Spartan Points), dok drugi daje 500 XP
- Novi premium itemi u shopu
- Dodali su još starih limited - event itema u Exchange
I to je više - manje to za ovaj update, hvala na čitanju!
- Uređivano
Igrao sam DNS malo. Imao je naš klan event pa sam usput na brzaka pogledao šta nudi novi update.
S obzirom da je već poznato (iako nepotvrđeno) da 343 radi na Halo 7, bilo bi stvarno jebeno da puste neki trailer na Showcase.
Ovdje ima zanimljivih rumora pa koga zanima.
https://www.gamingbible.com/news/platform/xbox/halo-7-bringing-back-series-creator-569819-20240415
Onima kojima se neda čitati navodno se igra radi u Unreal 5 engine, a spekulira se da bi co-creator Halo serijala Marcus Leto mogao raditi na ovom nastavku.
Strpljenji spašeni.
Možda Halo Infinite i nije odlicna igra, ali je igra čija me kampanja zadovoljila (iako je to far cry od onoga što smo dobili u npr Reach kampanji), usprkos tome što je morala raditi damage control koji su napravili sa Halo 4 i 5, a sada kada su koliko je moguće izgladili čušpajz oko Cortane i cijelog plota tih dviju igara, postoji nada da priča ponovo bude na nivou.
Gunplay je najbolji u serijalu ikada, a multiplayer, koliko god na početku bio u kurcu, su popravili poprilično i ovo je vjerojatno sada jedan od shootera koji sam najviše igrao multi, odmah iza Unreal Tournament (1999).
WOW okay, ja debelo kasnim s updateovima, mora se to nadoknadit!
Operation Anvil (02.07. - 30.07.)
Ovaj operation je podosta Covenant-themed (ANVIL je zapravo svemirska stanica u kojoj ljudi i Sangheili surađuju i proizvode novu tehnologiju zajedno)
- Bila je dodana i nova varijanta na BTB: Sentry Defence
Svaki tim ima svog sentry i poanta je štitit svog i uništit suparničkog. Sentry ima 2000 HP i može ga se spašavat s repair fieldom koji se spawna negdje na mapi.
- Nova BTB mapa: Command
- Novi itemi u shopu i exchangeu, standardni 20-tier pass… itd.
Operation FLEETCOM (30.07. - 03.09.)
Okay! U usporedbi s Anvilom, ovdje imamo veći update i više toga!
- New Gamemode: VIP
E ovo duuugo nismo vidjeli, još od Halo 3 dana! Za one koji ne znaju, VIP funkcionira tako da svaki tim ima svojeg VIP igrača kojeg moraju štitjet, a VIP ima više healtha. Svaki VIP kill je jedan bod a pobjeđuje se s 10 bodova. Kad VIP umre, prvi slijedeći igrač iz tima koji umre će postat novi VIP.
- New Gamemode: Headhunter (nije još izašao)
Vraća se Headhunter iz Halo: Reach dana! Ovo je FFA ( ) gamemode u kojem svaki kill daje jedan skull koji se onda treba stavit u svoju posebnu zonu da bi se računali bodovi. Više skullova na sebi = veća meta za sve druge, ako netko odloži 10 skullova odjednom, automatski postaje pobjednik.
- Novi 20-tier battlepass
Vratili su Operator armor iz Reacha!
- Promijenili su malo customization tako da sad više weapon, armor i vehicle coatinga (skinovi) mogu biti na svim itemima
Operation FLEETCOM - Sandbox changes
Uglavnom weapon i vehicle buffs i sl. aliii i jedna velika stvar koja je nedostajala
Grenade jumping is back babeyyyyyy
Disruptor
- Damage-over-time (DOT) se vraća, za ubit nekog treba 8 metaka (strujnih šokova?) ili 2 supercombinea
Assault Rifle
- Ispravili neke stvari oko weapon blooma u pokušaju da AR bude pouzdaniji
Ravager
- Damage buff - sada treba pogodit nekog 5 puta umjesto 6
SPNKr (rocket launcher)
- Konzistentniji damage, dodali su dvije extra rakete u rezervi (sa 6 na 8)
DMR (Bandit i Bandit EVO)
- sporije puca, manji rate-of-fire (ROF)
Sentinel Beam
- Veći damage, nije više slabiji šta je meta dalja od igrača ali su uklonili headshot damage multiplier
Skewer
- Brži reload
Sniper i Shotgun
- imaju više metaka (Sniper sa 20 na 24, Sačma sa 21 na 28)
Grenade jumping
- Frags, plasma i spike granade će moć povećat jump height kao i starijim Haloima
Legendary weapon varijante
Ravager rebound
- Glavni fire mode sad ispaljuje samo jedan projektil koji će se odbijat oko mape ili direktno eksplodirat ako pogodi nekoga
- Charge-up će bit instakill
- Area of Effect (AOE) ima veći damage
Impact Commando
- Manji bloom
Volatile Skewer
- Brži reload i smjer kretanja projektila kao i obični Skewer
- Veći damage
Riven Mangler
- Veći damage, manji recoil
Stalker Rifle Ultra
- Veći damage (3 shot kill umjesto 4)
- Veći ROF
Unbound Plasma Pistol
- Glavni fire mode ispaljuje 3 projektila odjednom, precizniji je
- Duže treba da se pregrije
- Charge shot sad ima classic EMP effect na vozilima i ispaljuje 8 projektila (prije je 6), sporiji ali precizniji
Flexfire Sniper
- Jako male promjene u animaciji i sl.
Vozila
Banshee
- Veći damage resistance kad se zabija u nešto (ili nekog)
- Weapon buffs (plasma cannons su bolji, a Fuel Rod Cannon projektil je brži i ima manji cooldown)
Ghost
- Krila su slabija
- Sporije ide u rikverc
- Sporiji strafe lijevo-desno
Operation FLEETCOM - Forge
- Dodali su preko 1000 voice linea Jeffa Steitzera, MP announcera čitavog Halo serijala u Forge za igrače!
- Cijeli Campaign soundtrack Halo Infinitea je dodan u Forge, uz različite varijacije!
- Dodani su navigation (nav) markeri u Forge, mogu poslužiti kao DIY objective markeri i za puno toga
- 500 novih UI text stringa (uglavnom riječi i neke fraze)
Operation FLEETCOM - The Exchange
Zahvaljujući feedbacku, došlo je do promijene u zaradi Spartan Pointsa (SP), sad funkcionira na način da prvi match u danu, bilo PVP ili PVE, daje 250 SP, drugi daje 500 XP (to je pola jednog Battlepass tiera), dok od trećeg matcha i nadalje, dobiva se 100 SP
Bio sam već prije spomenuo Halo: Reach, i evo još jedne stvari koja se vraća: Haunted helmet!
Malo više informacija: U Reachu, Haunted helmet je bio vrhunac customizationa, da bi ga se moglo otključat, bilo je potrebno otključat sve prijašnje kacige u igri i postići Inheritor rank (rank 50, zadnji rank u igri). Grind je bio toliko lud, evo, da Vam citiram Halopediju:
Halo: Reach has a daily credit limit of 200,000 cR, meaning that it takes players approximately three months of hitting this limit every day to reach the rank of Inheritor.
I od sada je i u Infiniteu, ali može se dobiti na dva načina: može ga se kupiti u Ghost of Reach bundleu za 1800 creditsa, ili može se kupiti pomoću SP
Ima se za grindat hehe
Kao i uvijek, novi shop i exchange itemi uz 20-tier battlepass.
Okay! mislim da sam sve naveo, znam da kasnim al eto, ljetna viroza i onda još balansirat učenje i ljetni posao, oof.
Hvala na čitanju ljudi!
Izvori:
https://store.steampowered.com/news/app/1240440/view/4232902400534745800?l=english
https://store.steampowered.com/news/app/1240440/view/4337613628869393411?l=english
- Uređivano
ZigguratVertigo ne ne, hvala tebi
Novi mjesec - novi Halo operation, no ovaj je dosta manji po sadržaju kada ga usporedimo s prijašnjima. Šta je sve novo? Ajmo vidjet!
Operation Champions (03.09. - 08.10.)
Nova (limited-time) Firefight playlista: Battle for Reach
Dolazi 6 Firefight mapa, 5 su Halo: Reacha, dok je zadnja mapa remake verzija Headlonga iz Halo 2, sve su rekreirane u Forgeu.
Slike:
Courtyard
Powerhouse
Ardent Prayer
(Mapa je unutar broda, kružna arena s uzvišenim platformama s obje strane, dok je središnji dio mape poprilično exposed, bez puno zaklona)
Lone Wolf
Gyrefight
(Mali info: prva verzija ove mape, Tempest, je izašla u sklopu Halo Reach Noble Map Packa, zabavno je bilo flankat ljude po ovoj mapi u MCC multiplayeru)
Refuge Firefight
(Nisam 100% siguran, no vjerujem da je Refuge / Headlong kao mapa već unutar igre u sklopu Multiplayera, skoro sve Halo 2 mape su amazing a ni ova nije iznimka, stvarno mi se bila dopala vertikalnost mape kad sam bio mali)
Operation Pass
Već po običaju, 500 creditsa za trajno otključavanje, 2000 da instant unlock svega.
Premium Pass daje 4. Challenge slot i + 50 XP za Operation Pass nakon svakog matcha.
Ovaj put 2 su bonusa, Weapon Kit (promjena modela) za Battle Rifle (doduše, ovako prednji dio puške stvarno liči na Reachov DMR, dobro me zbunilo na prvi pogled lmao) i Weapon Skin.
Novi armor iz passa je na Banished tematiku.
Exchange & Shop
Exchange je dobio 29 nova itema koja se mogu kupiti Spartan Pointsima (oni se zarađuju isključivo igranjem i iz Operation Pass tierova), a in-game shop ima nove premium bundleove.
To je pretty much to, nije bilo puno toga u ovom updateu pa nemam ni šta puno za pisat, hvala na čitanju!
YOOO MOLIM????
ZigguratVertigo ma mozeeeee
- Uređivano
Upravo gledam Halo World Championship grand finals i najavili su da će sljedeći Halo bit na UE5, te nisam 100% skužio ako su imali rebrand ili su otvorili neki sub-division, ali ne piše 343 Industries, sad se zovu Halo Studios.
Idući Operation dolazi u utorak i Halloween themed je, nakon njega dolazi zimski/božićni Operation. (Tad bi trebao izać 3rd person firefight, pretpostavljam da će onda nakon toga ubacit par third person playlista, isto kao i kad su radili network promjene)
EDIT: Yup, 343 je sad postao Halo Studios.
Awright, prvi update nakon Halo World Championshipa i nakon prikaza o budućnosti franšize na UE5. Ajmo vidjet šta ima novog:
Operation: Haloween (08.10. - 05.11.2024.)
Novi Operation Pass
Premium bonus novog passa je novi armor fx. Stinky.
Pass uglavnom ima spartan points i Spartanstein armor (zar ne bi trebalo bit Spartansteinovo čudovište?)
Survive the undead (PvE Gamemode)
COD Zombies x Halo, preživljavanje u beskraj, a PvE horde player's dream.
Glavni novi game mode ovog updatea, ovo je doslovno Cod Zombies napravljen u Halovom forge editoru.
Ima mystery box, wallbuys, perkove (ubačeni su Halo ekvivalenti: Juggernog, Speed Cola i Double Tap II), power ups, point sharing (jako underrated mehanika).
Igra se na 3 mape:
- Night of the Undead (Halova verzija Nacht der untotena)
- Countdown of the Undead
- Installation of the Dead
Alpha Zombies (Izlazi kasnije u Operationu)
Varijanta Infection gamemodea, nagađam da će svi infected biti Alphas (brži, gadniji, teži za ubit)
The Exchange
Novi itemi u Exchangeu, evo liste:
The Shop
Dva nova premium cosmetic seta: Stellar Eclipse i Molten Chrome
Okay! I to je to za ovaj put, pretpostavljam da će zadnji operation u godini biti Winter Contingency IV (božićni update).
Hvala na čitanju ljudi!
- Uređivano
Ima Boga na nebu i ovaj update je znak da me voli.
U povodu obljetnice izlaska Halo 2 09.11. , novi update za Halo Infinite, Operation Great Journey, inspiriran je Halom 2
Uz to, potvrđena su sljedeća dva Operationa: Snowbound i Brute Force (Božićni i Banished teme)
TL;DR:
Operation: Great Journey (05.11. - 03.12.2024.)
Novi Operation Pass
Ovoga puta premium reward je weapon model za Sniper Rifle koji ga pretvara u Halo 2 snipera
NOVO: MA5K AVENGER
Yup! Nije varka, konačno novo oružje u Infiniteu! Avenger je u suštini klasični SMG u novom ruhu (iako nije novo oružje lore-wise, vidi se na coveru Halo: Ghosts of Onyx knjige iz 2006.)
- 60 metaka
- Brzi reload, još brži fire rate
- Isključivo za close-range borbe, ako se ide na mid ili long-range? Your funeral.
NOVO: Third Person Camera
U custom games i Forgeu može se osposobiti igranje u trećem licu, a u Matchmakingu je trenutno samo 3rd Person Firefight uključen kao zasebna playlista.
NOVO: Delta Arena
Classic Halo movement na Halo 2 mapama? Yes please.
Delta Arena je limited time playlista u kojoj se ne može trčati, slideati, mantleat preko prepreka i svi igrači imaju player collision, a može se skakat do mjeseca, baš kao i stari Halo.
Šta bi stari movement bio bez starih mapa? U novom ruhu vraćaju se:
- Ascension (my beloved)
- Turf
- Lockout
- Warlock (za kosu čupat)
- Midship
- Sanctuary
- Beaver Creek
Ostale promjene
Nove Forge mape za Ranked (Midship i Fortress, da, zapravo izgleda kao prava srednjovjekovna tvrđava!)
Daljnja poboljšanja za Forge
Balance changes
In-game Store
Novi bundle s apsolutno prelijepim MJOLNIR MK VI Armorom iz Halo 2 i Classic Halo 2 Rocket Launcherom
Također su dodali bundle za armor koji podsjeća na Arbitera, Helioskrill Armor iz Halo 5
Wartime requisition bundle, koji ima namjerni callback na NPC marince iz Halo 2
+ novi itemi u Exchangeu
Okay! Mislim da sam više-manje sve uspio navest, meni je ovaj update stvarno super i možda me odvuče od Black Opsa 6
Hvala na čitanju!
Stigao je i zadnji Operation za 2024. naravno, u božićnoj tematici, iako se ovoga puta ne zove Winter Contingency nego Snowbound…
TL;DR:
Operation Snowbound (03.12.2024. - 07.01.2025.)
Novo: 1v1 Showdown playlist
Klasični način rješavanja sporova ili utvrđivanja činjenica, umjesto čekanja deklaratorne odluke u upravnom aktu, sad se stvari mogu uzet u svoje ruke i pokazat svoje l33t skillz.
ukratko o gamemodeu:
- 5 rundi za pobjedu
- runde se dobivaju tako da prvi sakupiš 5 killova ili capturaš point usred mape
- svaki put su nasumično odabrana oružja (ali oba igrača će imat isti random loadout)
- moguće nasumične promjene u gameplayu (npr. low gravity, damage buff za svih, ultra speed…)
- igra se na isječcima normalnih mapa (samo imaju nove boje i teksture) i nakon svake runde mijenja se dio mape na kojem se igra
Novo: snježne mape
Vraća se Snowbound iz Haloa 3, uz njega dolaze i dva remixa postojećih mapa koje su taman za božić i hladnije vrijeme:
Snowbound
Snow Ground (High Ground iz Haloa 3, prekriven snijegom i ukrašen lampicama)
Snow Fire (Live Fire u blagdanskom izdanju)
Operation Pass
Sve po starom, samo šta je cijeli pass u blagdanskom stilu i ovoga puta se može otključat armor koji je inspiriram Brute Stalkerima iz Halo 3: ODST
Novo: Snowball fight (dolazi kasnije u operationu)
Snowball fight mode u kojem nitko nema puške, svi imaju plasma granate i njima se gađa, obični Team Slayer, igrat će se na 3 mape koje sam prije spomenuo.
Novi itemi u Exchangeu
Novi itemi u storeu:
Festival Helpers
Lancejack
Mislim da sam sve naveo, baš je brzo nekako prošla godina i evo nas na zadnjem Halo updateu 2024. godine, crazy huh?
Iskreno se svima zahvaljujem na čitanju mojih Halo postova, zabavno mi je bilo pisat o updateima a i kreiranje nekakve "arhive" Halo updateova na forumu mi je bilo fora.
Hvala svima još jednom na čitanju!
Nagrade
- 100 od
StarFox_N
- Uređivano
Heyoo svima, evo šta je u prvom Halo updateu 2025. godine!
Operation: Brute Force ( 07.01.2025. - 04.02.2025. )
TL;DR:
Manje novosti / česti dodaci svakog operationa:
- Besplatni 20-tier Operation Pass (ovoga puta je na temu Bruteova iz campaigna, slično kao i Operation Champions)
- novi itemi u exchangeu
- novi store itemi (slike
)
NOVO: Castle Wars
"Imma get medieval on your ass"
8v8 Capture the Flag na ravnim, simetričnim mapama, nešto kao Facing Worlds iz Unreal Tournamenta ali samo s melee oružjem
Mape:
NOVO: Action Sack (dolazi kasnije)
U suštini…
Evo linka za Halopedijin članak o Action Sacku, za sada se ne zna koje varijante će biti u Infiniteu ali su naveli kako je izgledalo u prošlim igrama.
LINK: https://www.halopedia.org/Action_Sack
Slike (Premium armori)
Savage Inciter
Warmonger
Izvori:
Halo na Twitteru:
Halo Waypoint članak:
https://www.halowaypoint.com/news/brute-force-operation-launch