Daje se na znanje,ko ima Tank Scorpion glitch na starome save file ,može ga koristit i dalje.
Ostali neće bit te sreće -

DarkPunisher Slažem se. Igrao sam jako malo jer performanse jednostavno nisu bile dovoljno dobre, koliko god kompenzirao slabijim postavkama, jednostavno je optimizacija bila slaba, barem kad je došao F2P, ali ne sjećam se kad sam se toliko zabavio u takvom brzopoteznom onlineu kao u CTF-u. Frend i ja sjednemo u Warthog i samo jurimo, planirajući najoptimalnije rute. Velika šteta što su ovo napravili. Ostaje samo nada da naprave neki preokret kao Siege.

4 mjeseci kasnije

escoban Kampanja je odlična ali ne i najbolja u Halo igrama.A multiplayer je tako ionako f2p i time odbojan sa tonom mikrotranskacija i blentavim progressom kroz Battlepass.Žalosno kako je taj 343 nesposoban.Bungie je znao posao i zadnja njihova Halo igra je i dan danas najbolja u serijalu.

All you can do is laugh at how terrible 343 is & Phil and co let it happen on their watch while fanboys played defense for this turd

Svijet svakim danom uspije dokazati da je pun idiota.

EDIT

Father / Gamer / News Junkie / Free Thinker

Naravno.

Pogledao sam i YouTube, ovo je CrapGamer bokte. 🤣

escoban Užas.Ne znam šta se to događa kod tih developera,al ova igra je propala šta se tiče ovog nastavka.To je moralo izaći ove godine i to bez F2P,mikrotransakcija i Battlepassa.

Sav progress u MP je vezan uz Battlepass.Nema rankinga,znački,medalja i svega ostaloga šta je bilo prije.Nikakve satisfakcije da si nešto napredovao.Samo dnevni izazovi za popunjavanje Battlepassa,da bi dobio mačkoliku kacigu roze boje.

Reakcija nakon ovog zadnjeg dev update-a, where did it all go so wrong…

Najveća je šteta što kada su prvi put lansirali F2P multiplayer, stvarno se vidio potencijal. Falilo je toga, ali F2P je pa se tolerira jer je gameplay bio stvarno zabavan. Onda su još više udarili s mikrotransakcijama pa je krenuo nedostatak zakrpa, novosti i… Ubili su igru koja je mogla valjati. Šteta.

3 mjeseci kasnije
    6 mjeseci kasnije
    4 mjeseci kasnije
    2 mjeseci kasnije

https://twitter.com/Halo/status/1734588982204211364?s=20

Winter Contingency III (event) dolazi 19.12.

20 tierova, event je free ali nije permanent, kad završi košta 500 creditsa (dobije se neki mali cosmetic bonus + challenge slot uz kupnju regular ili 2000 creditsa za sve to i 20 tier skipova)

Šta su novog dodali u međuvremenu?

4 player Firefight King of the Hill i Heroic verzija su u matchmakingu, ima jedno 9 mapa (multiplayer + jedna bazirana iz singleplayera), ima 5 hillova koji se moraju zauzet jedan po jedan dok dolaze valovi AI neprijatelja iz singleplayera, na kraju svakog hilla dolazi boss wave s jednim bossem iz campaigna. Ako umreš imaš timer od jedno 20-30 sekundi pa se respawnaš nazad ili te neki player revivea (on i ti dobijete overshield), no ako svi ostanu živi, igra će automatski izbacit random skull (modifyeri u Halo serijalu koji otežavaju igru) kao extra izazov, obično bude da neprijatelji bacaju više granata ili da je radar ugašen, bude li ekipa preživjela više rundi, igra će ubacivat gadnije skullove. Ako svi krepaju u isto vrijeme, match je automatski gotov, ako Banished zauzmu jedan hill, nije problem sve dok ne zauzmu više od 2 hilla. Da bi se match računao kao win, mora se zauzet najmanje 3 od 5 hilla, a 4. i 5. hill daju xp bonus na kraju. Firefight je zapravo jako dobar za grindanje career ranka, da bi se što prije došlo do Hero ranka i otključao Master Chief armor kit za Mark V armor set. Kad je u pitanju battlepass xp, i normal i heroic firefight daju oko 350xp za svih 5 hillova, uz to, heroic još ima i drugačiji loadout (pištolj i assault rifle, a ne DMR i assault rifle), gadnije neprijatelje i ugašeno je automatsko respawnanje, tako da nema poticaja za igranjem heroic firefighta. Zajedno s firefightom isprobavaju novi netcode (za sad ga samo Firefight i Squad Battle/classic BTB imaju)

wooddiebone imam ja. Nakrcana je sadržajem, ping su sredili, ubacili odličan Firefight. Stvarno podsjeća na stari, dobri Halo.

wooddiebone Igram od launcha no bio sam pauzirao na par mjeseci pa od kad su vratili firefight se lagano vraćam u đir.

Forge i Custom game browser su u igri, može se dobit xp preko custom browsera (max je 7500xp na dan, jedno 7 i pol tierova battlepassa).

Vratili su DMR iz Reacha, sad se zove Bandit, nema scope, samo onaj 1,4x šta ima i većina drugih oružja i jak recoil (postoji i Bandit Evo verzija sa običnim scopeom i manjim recoilom).

Sezone im više ne traju toliko dugo ko i prije i češće stavljaju eventove.

BP-jevi sad imaju credits u premium verziji tako da ako se želi skupljat cosmetics, jedna od metoda je platit samo jedan battlepass (10€) i zaradit dovoljno za drugi, pošto se uvijek mogu kupit stari BP-jevi i nikad ne ističu (jedino se gubi extra challenge slot i bonus xp od sezone, samo season 1 i 2 nemaju creditse u sebi, i think.)

Preko forge-a su vratili masu starih Halo mapa i sad postoji cijeli playlist za 8v8 i classic mapama (Squad Battle). Vratili su infection, imali Mountain Dew promo u kojem su vratili još Halo 3 mapa.

Vratio se regenerator iz Halo 3 (Repair field, sad može i vozila popravljat)

Rade na cross-core customizationu i najaktualnije je da se mogu kacige swappat po armorima (npr. Samurai helmet na Mk. VII armoru)

Vjerojatno ima još toga ali to je sve navrh glave, sorry na zidu texta 😁