bosscorelli Uf... Ovako, ja ne igram trenutno, mislio sam se vratiti malo na PC-u, ali jednostavno nemam vremena. Nisam odigrao čitav Wastelanders dodatak koji je dodao NPC-e, ali ima tu i razgovora, ima čak i companiona i svega. Rekao bih da ima više materijala od Fallouta 4, no ipak je repetitivniji. Ako ti se svidjela gradnja u četvorci i općenito ako ti se sviđa istraživanje raznovrsnih lokacija, čitanje starih zapisa koji opisuju život prije i neposredno nakon nuklearnog napada, ako ti je gušt šetati otvorenim svijetom koji ima različite biome, onda bi ti Fallout 76 stvarno mogao dobro sjesti. Međutim, ima i određenih limitacija poput ograničenog stasha za stavljanje stvari koje ne stanu u inventory i sl. praksi standardnih za MMO igre. Ako pak tražiš narativno snažnu igru, to F76 jednostavno nije. Prije nego što kreneš s ponavljanjem misija (i ponavljanja end game raidova), imaš popriličan broj sati igre. Da, questovi su u svom dizajnu pomalo repetitivni, barem su bili u vrijeme kad NPC-a nije bilo, no svaki od njih ima neku pričicu iza sebe i sasvim pristojno dizajnirane lokacije. Svijet, i pritom mislim na prirodu, je stvarno jako lijep, pogotovo s obzirom na zastarjelu verziju Creation Enginea i, meni osobno, je po pitanju toga kako je sve prirodno dizajnirano, najbliže onome što sam imao u Skyrimu.
Meni je teško izbrisati početni dojam koji sam imao, a igrao sam igru od prvog dana, tako da mi se nekad i 90kn čini puno, no činjenica je da se tu dobije dobih 150h igre, ako ideš istraživati, malo graditi buildove i sl.