Pa cudi me kak svi seru po cetvorki, a odjednom tolki hajp za novi nastavak bez trunke opreza :)
Gle...koliko god da sam bio razocaran cetvorkom sada kada sam pogledao teaser trnci su me prosli.
Ima nesto posebno u tom retro stilu i jedinstvenoj Fallout atmosferi.
Ne mogu reci da me nije ulovio mali hype iako me malo odbilo kada sam vidio rijec "online" u postu od war-a.

Pa cudi me kak svi seru po cetvorki, a odjednom tolki hajp za novi nastavak bez trunke opreza :)
Gle...koliko god da sam bio razocaran cetvorkom sada kada sam pogledao teaser trnci su me prosli.
Ima nesto posebno u tom retro stilu i jedinstvenoj Fallout atmosferi.
Ne mogu reci da me nije ulovio mali hype iako me malo odbilo kada sam vidio rijec "online" u postu od war-a.
https://www.youtube.com/watch?v=9lrWx7-PiUM
Mene ovo uvijek dokrajči. Evo sad instaliram New Vegas...

Imaju onaj bullshit building sustav iz F4 sad mogu napraviti fortnite battle royal za 76 igraca  xD

FicoLegend
Sada si me dotukao. Nemas pojma koja me nostalgija sada oprala :(

Imaju onaj bullshit building sustav iz F4 sad mogu napraviti fortnite battle royal za 76 igraca  xD
xD xD xD Fortout 75 incoming

FicoLegend
Sada si me dotukao. Nemas pojma koja me nostalgija sada oprala :(
Osim što mi je prvi Fallout, među prvim mi je odigranim RPG-evima. Shvaćam te. Kad udari, udari.
Igra s hrpom problema, ali jednom neviđenom atmosferom. Jedna od najdražih mi igara.

Jeben teaser, ali ovo me malo brine. Ajme, još nisam F4 odigrao.
I'm seeing some skepticism on Reddit and Twitch about my reporting that Fallout: 76 is an online game -- because they don't want to believe it -- but again, if you spend weeks getting hyped for a single-player RPG, you will be disappointed. Just looking out for you guys!
Prema liku koji je leakao naslov igre situacija je ovakva:

It's a full game, it's centered around building base camps etc and it's online

It will be fully released this year.
Znači Settlements do ibera.
Kad sam prvi put pročitao tweet, pomislio da bi mogla biti riječ o kvazi-MMORPG-u (looter shooteru) popu Divisiona i Destinya. Čak bi i imalo koliko-toliko smisla ako žele skočiti na taj trend, ali ako je ovo istina onda je malo razočaravajuće.

btw Sunset Overdrive 2, e to je neočekivano  8)

Grade (lol) na najgorem elementu iz F4.

It just works.

Bravo.

Neznam tko je taj tip da ima toliko infoa o E3 (uvijek uzeti uz dozu skepse), ali je potvrdio da će na E3 biti Fallout 3 Remastered i Cyberpunk 2077 gameplay.

Activision skola, jedan remaster i online igra  xD

/cut/
Ako ćemo o Fallout nostalgiji i pismama, onda je meni ipak trojka sa Into Each Life Some Rain Must Fall i I Don't Want To Set The World On Fire na tronu. Trnci.

A iz NV mi je vjerojatno najdraža ta šta si stavija. Teški chill.

KOGA BOLI KURAC ŠTO PRIČA LIK IZ KOTAKUA
Mislim da nije ni bitno što bethesda izbaci...
Kupit će se!

/cut/
Ako ćemo o Fallout nostalgiji i pismama, onda je meni ipak trojka sa Into Each Life Some Rain Must Fall i I Don't Want To Set The World On Fire na tronu. Trnci.

A iz NV mi je vjerojatno najdraža ta šta si stavija. Teški chill.

KOGA BOLI KURAC ŠTO PRIČA LIK IZ KOTAKUA
Mislim da nije ni bitno što bethesda izbaci...
Kupit će se!
Bitno je kada je Bethesda blacklistala Kotaku jer su previše njihovih stvari leakali :)

Schreier je jedan od rijetkih kojeg možemo nazvati novinarom u gaming industriji i ima odličan uvid u stvari koje se događaju iza kulisa. Do sada je više manje uvijek točan u leakovima. Ako se u nečije leakove može vjerovati, onda su to njegovi.

btw Sunset Overdrive 2, e to je neočekivano  8)
Wat?? Od kud ovo? Ako je istina niko sretniji od mene.

nisi shvatio. Nije bitno jel lik u pravu ili ne.
ekipa Kotakua je lijepo zamaskirana hrpa govana.

Pa dobro kaze War. Taj lik je jedan od najboljih u industriji, koliko smo samo njegovih leakova i infoa dobivali kroz godine. Po meni itekako kvalitetno radi svoj posao i uvijek kad ima novi info bude zanimljivo. Kotaku na stranu, covjek odlicno radi svoj posao i ovo ce isto bit istina.

renda imas na linku, taj lik sto je rekao za fallout (istinito) kaze da ce bit i SO2, a i nije bas toliko cudno buduci da je vec leakalo na brazilskom rating boardu da stize nastavak

renda imas na linku, taj lik sto je rekao za fallout (istinito) kaze da ce bit i SO2, a i nije bas toliko cudno buduci da je vec leakalo na brazilskom rating boardu da stize nastavakSad sam procital, odlicna vijest, fakat nisam ovo ocekival.

Ja sam brijao da je Sunset overdrive neka arkadna jurilica sa autima iz osamdesetih i devedesetih po Americi. :