chono

Bome, fino me zaljepilo za ekran, ošao spavat već je bilo 2 u noći kad sam se natjerao da ugasim igru. Isto imam sve na Epic, 1440p , DLSS quality, FG je na auto i imam između 90-140 fpsa ovisno o lokaciji (Ryzen 9 5900x, 32gb ram, 4070 Super) i igra radi vrlo fluidno nakon novog patcha.

Vidi se da su mutante nerfali, ne moram više cijeli mag iz mp5 izpraznit fleshu i boar-u u facu da bi legli, bloodsucker je i dalje žilav gad tho…

Al tolko toga ima za istraživat, ja sad trenutno obavljam svaki sidequest koji nađem i svšrljam po mapi okolo naokolo
😃.

A što se amtosfere tiće feel iz prijašnjih nastavaka je definitivno tu, bio sam obavljao neki side quest i otegnulo se to te me je uhvatio mrak na otvorenom i kako sam se vraćao u Zalissyu po noći puhno je jebeni vjetar tako da sam se scimao i okinuo rafal u prazni grm Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha

10/10

chono Ma sigurno dovedu ured tu nema sumnje. Evo za primjer NPC puca na mene sa 200-300m kroz travu i grmlje iako nema šanse da je vidio gdje sam otišao. NPC ako su u određenom objektu, često ne napuštaju ako pucaš po njima iz vana ili izletiš van - vrte se na mjestu i ponavljaju isti line 7-8 puta i nakon toga prestane hostile scena. Kad si u određenoj zgradi samo se spawnaju izvan, iznova i iznova. Ova zakrpa je jako veliki pomak, kapa dole a sljedeća bude malo posvećena A-Life, imamo igru desetljeća.

f_i_c_o AP streljivo, pada odmah dok regularni možeš ga napuniti do besvijesti prije nego legne.

Jedna zanimljivost, bacite granatu na pod i opalite metak u nju 😉

Isto, jako puno ima easter eggsa šta na prošle nastavke a što novih, samo istražujte mapu i slušajte razgovore pokraj vatre.

Arcer jesi skuzio ponasanje flesheva i monstera kada se popnes na nesto i nemogu do tebe? Pobjegnu iza prvog zaklona i cekaju da se spustis 😁

chono Da, odlično su im riješili taktiku ponašanja.

Sinoć je neki tip izbacio mod gdje je rekao da je popravio A-Life pa sam išao probati - NPC oko vatre po selima, hodaju šumom i puteljcima, bore se sa mutantima itd ali me zatekla jedna stvar. NPC i mutanti napuštaju tzv svoj "balon" spawna i prate te podaleko, ista stvar je NPC vs mutant.

Nema udarca na performanse i rekao je još kako je odradio kočnicu da se spawn ne desi gdje su misije.

chono Isto, samo proba. Ne zelim da mi shebe poslije igru

Ma nema šanse da su oni bacili samo tih par stvari u 10gb zakrpe - natrpali su diskretno još toga unutra

Ajmooooooo! Nemogu prestat igrat

Arcer valjao bi side quest: ljutog elđibitijevca geng rejpaju 3 vukodlaka a ti se zaletis i pomognes toj trojici.

Kisa se slijeva sa lesina…

Konacno! Prava puska

Znaci kad si ispod zemlje, a iznad tebe vojnici, oni se toliko uzjebu i nastane opci kaos pucanja i granata, jer te ocito vide svojim naprednim x ray vidom. Daj GSC fixajte to

Jedno od boljih napucavanja u zanru! Headshot je tako dobro odraden, a pucanje po mutantima tek! Bas kao da pogodis meso

chono To se dešava, a isto ako dođeš do random NPC na spawn pointu, znaju neko vrijeme biti nepomični i onda nakon nekog vremena reagiraju i napadnu te.

Arcer mozda bude sta u vezi toga ovaj tjedan. Meni su ostale jos 2 lokacije u Lesser Zoni i picim dalje. Sve sam istrazio. 17h igranja

chono Nadam se, meni je na pauzi zbog toga a zbilja bi htio početi opet igrati.

chono U prijašnjim nastavcima zgrade i prostorije su većinom bile prazne, samo zidovi i pokoji stol ili stolica. Jedva čekam vidjeti kako to sad izgleda