Arcer valjao bi side quest: ljutog elđibitijevca geng rejpaju 3 vukodlaka a ti se zaletis i pomognes toj trojici.

Kisa se slijeva sa lesina…

Konacno! Prava puska

Znaci kad si ispod zemlje, a iznad tebe vojnici, oni se toliko uzjebu i nastane opci kaos pucanja i granata, jer te ocito vide svojim naprednim x ray vidom. Daj GSC fixajte to

Jedno od boljih napucavanja u zanru! Headshot je tako dobro odraden, a pucanje po mutantima tek! Bas kao da pogodis meso

chono To se dešava, a isto ako dođeš do random NPC na spawn pointu, znaju neko vrijeme biti nepomični i onda nakon nekog vremena reagiraju i napadnu te.

Arcer mozda bude sta u vezi toga ovaj tjedan. Meni su ostale jos 2 lokacije u Lesser Zoni i picim dalje. Sve sam istrazio. 17h igranja

chono Nadam se, meni je na pauzi zbog toga a zbilja bi htio početi opet igrati.

chono U prijašnjim nastavcima zgrade i prostorije su većinom bile prazne, samo zidovi i pokoji stol ili stolica. Jedva čekam vidjeti kako to sad izgleda

chono

Koliko god ljudi srali po UE5, ovo izgleda stvarno nevjerojatno dobro pogotovo osvjetljenje i teksture.

Ako želite uzeti(kupiti) preorder bonus možete to ovdje napraviti, cijena je 4.8€.

Možda bi i ja uzeo jer eto nisam aktivirao igru na vrijeme sa ključem koji sam imao.

chono Jesi mislio igrati a? E nećeš 😃

Možda je onaj update od par kilobajta ali otključao mi se ipak kontent Early Bird, preorder bonus stvari.

yap, ovo je Stalker… pobio sam cijelu cetu i naisao na dobru staru lokaciju iz jedinice