DarkPunisher ma zapocni, boli te kuki, prodi 10h i vidi
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
chono Ja sam jedan drugi za optimizaciju i vidim da je to već dosta bolje u prvih par minuta. Također balans, jer ne možeš mi biti živ nakon dva metka u glavu pa bez obzira na Veteran težinu
Grok's Balanced Difficulties at S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Nexus - Mods and community
chono Ovaj:
Ma igram i ja, bar prvi dio mape i dok se to riješi mislim da će i zakrpa već biti vani.
- Uređivano
- Uređivano
Da se nadoveže, na ovo šta mi je kolega chono fan rekao:
grafika top notch, zvuk top notch, gameplay ubjia, AI rastura, atmosfera samo takva, niti jedan tehnicki problem sa igrom, niti jedno rusenje, sve mehanike u igri rade, nemam bugova, igra mi na RTX 3070 radi na 100fpsa na epic postavkama i ti bi da se ja slozim sa tobom sto naletis na koji bug i sto realno imaju problema sa spawnanjem? Nece ici
Pogotovo mi se sviđa ovo - "nema bugova"
Uz odgovor na kraju - "neće ići"
Daj ljudi stabilizirajte se; pojelo bi se svih da izbace ovakvu igru, ali neznam otkud toliki krediti GSCu da izbace ovaj drlog i da ih se veliča i pravda!
doktor1 neznam otkud toliki krediti GSCu
:-D nemoš srat po ukraincima sada
Navika ha
doktor1 4h niti jedan bug, glitch ili cliping. Gledam "kompilaciju" na redditu, nasao 4 buga, od toga 2 Hrvoje stavio ovdje.
A Life ne dela, najbitniji problem igre.
- Uređivano
doktor1 ja pisem da je sve super? Upravo imas danas poveci dio rasprave o tome upravo od mene lol
Tko su to "oni" koji bi trebali "srat" kako ti pises? Ne kuzim taj dio.. ili je igra zaista toliko dobra da drzi 80 uz svoj najveci problem. Bugovi to zaista nisu. Pa te to pecka malo a? 20000 revieowa i igraci i dalje igraju i pisu vecinom pozitivno. Ima li nesto u tome mozda?
A Life nije bug, vec problem, issue. Sustav je u pitanju, ali nu.
Jedini kredit GSCa je igra koja je bomba! Igraci te dematiraju, ne ja ili ovaj forum. Da je igra prosjek, uz problem A Lifea, bilo bi 40%.
A i zanimljivi su ovi padobranci koji ulijecu kako bi Choni pokvarili igru toboze, a rajcanje ne prestaje jos je veci gust.
Ako smijem dodati ovo je najljepsi fps ikada izasao, predivno izgleda. Zvuk oruzja bolji od ratnih shootera, bas perfekcija
- Uređivano
Kolega, prestani!
Ovaj tvoj post je kao da je igra 9.9/10
Znači, ovaj post svrstava igru u tu ocjenu i očito su svi drugi ludi ili neznaju šta igraju!!
Po tom postu ovo je neprikosnovena igra bez jebene greške!
Ili sam ja kreten pa ne razumijem!
Ali ako ovaj tvoj post nije da je igra savršenstvo onda ja jebeno neznam šta je!
Sve jebeno radi, nema bugova, jednostavno neviđeno iskustvo!
- Uređivano
doktor1 tako je, jebeno iskustvo, kad fixaju A Life i Zona ozivi ide to na 10/10. Igra ove generacije. A kad dodu modovi i slijedece generacije.
Ocito znaju sta igraju, fali jos 20% do maksimale, kazem ti jos A-life 2.0 odnosno A-Life 20%
Ako ces sutra sam u Ri mogu ti doci objasniti sto je stalker i kako se zivi
daj snimaj malo. Imaš 2 dobra softvera za snimanje. Neki headshot or something.
fensisuperstar sta da headshotam? ah!
sniper nema smisla kad se spawnaju blizu tebe