S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
zato odma modao pa je bilo podnosljivo, tipa clip /2 na bloodsuckera, ovisi koliko dobro gađam
jedni pseudogiant je spuzva ostao
Arcer je, pada brze, ali ovo je bilo na otvorenom u swamps. Gadas chimeru koja je spuzva, bloodsucker bjezi okolo nevidljiv i ima urlik koji te staunta. Dok si pod efektom chimera skace na tebe. Nije poanta skilla ili problema ubiti jednog od njih, poanta je da je spawn sistem u banani i takva kombinacija se ne bi nikada trebala dogoditi
Negdje na pola kampanje sam, dosao do dijela tesko inspiriranog Half Lifeom i Black Mesom. Ujedno i dio koji bi trebao biti XLab ekvivalent. Kako igra nema A Life, najbitniji dio Stalkera, oslonio sam se iskljucivo na usporedbu kampanje i atmosfere sa jedinicom (jedinicama).
Mislim, hrpa oruzja i municije po levelu da bi rijesio jednog bayuna, jednog burera i 3 snorka… isto tako glavna motivacija Skifa ne drzi vodu, ne pristaje uz radnju i nije uvjerljivo. Za sada najlosiji Stalker u serijalu, losije od Clear Skya
- Uređivano
Arcer grafika je odlicna, zvuk mi je jako dobar, izvrsno je napucavanje, osjecaj pogotka i headshota i opcenito su oruzja jako dobro izvedena. Na momente igra prsti atmosferom, a ponekad se jednostavno razvodni u nedostatku konkretnog questa, iskoristavanja lokacije i settinga. Kao kad gledas live neki stari rock band i vidis da im fali onaj zavrsni kick na pozornici i da to nije to vise.
S druge strane random exploring bi bio jak i glavni forte da postoji A Life. Ovako nije bas zanimljiv niti nudi neke nagrade. Odradujem ga jer sam znatizeljan i privlace me lokacije.
Edit: i smeta mi sto je ovo neka nova Zona. Moderna, populirana danasnjom generacijom, svi oni dogadaji ranije su samo price sada i kao i u stvarnom svijetu, nista vise nema onaj gust, misterij i napertost. Bas se vidi da su igru radili danasnji mindsetovi, sve se uzima zdravo za gotovo, povrsno i bez nekih emocija. Kako bi se u igri reklo, flat je