Nightyx Koji, ima ih tu više. 😄 Neki dan sam u Pevexu bio, ima dobar izbor.

Ima ko da vozi "frižider na kotačima" čitaj SUV ili kvazi terenac, naime doslo vrijeme za zamjenu i vec nekoliko puta čujem kako je taj drugačiji položaj sjedenja puno udobniji od limuzine obzirom da vozim puno km to je odlučujući faktor. Ako netko ima iskustva bio bih zahvalan.

16 dana kasnije

Izletjela mi reklama za Suzuki S-Cross na poslu i iz ciste dosade pogledam cijenu i mislim si to je bas previse i odem na hrvatsku stranicu i vidim dosta jeftinije. Bio sam zacudjen. Nije mi vrag dao mira pa sam sve moguce marke usporedio i moram reci da su cijene u HR za nove automobile dosta nize nego u Njemackoj pogotovo korejskih automobila. Doslovno i30 s istim motorom i opremom kosta 5 tisuca eura manje u HR. Mislim novi auti su i dalje skupi ali uvijek sam zivio u uvjerenju da su novi auti u Hrvatskoj skuplji nego u Europi pogotovo kad nas stalno filaju tekstovima kako uvesti polovni automobil dok se nigdje ne moze naci usporedba cijena novih automobila.

Kad si već rekao, išao baš vidjeti i vidim 2 modela za koja nikad nisam čuo. Across i Swace. Dobro izgledaju.

Haha Swace sam i ja prvi put vidio i nije los auto, btw nisam napisao da je usteda kod S-crossa enormna jer po cjeniku od 8.7.2022 osnovni 1.4 model(Comfort oprema) u HR kosta 158.438,26kn dok u Njemackoj dodje 29.290,00€. Ne kuzim, nije moguce da je tolika razlika!?

Morao sam guglat da vidim kak izgleda, i zabrijao sam da je to Toyota Corolla. Koje besramno kopiranje lol

yakuza_stinger Morao sam guglat da vidim kak izgleda, i zabrijao sam da je to Toyota Corolla

Mislim da su jedni kupili druge.

Možda Toyota kupila Suzuki.

Ima istu guzicu kao Rav4

Nije nitko nikog kupio, često brendovi sklapaju strateška partnerstva pri razvoju novih modela kako bi smanjili troškove, a posebice Toyota to voli raditi (zato je nova Supra u biti čisti BMW). Upravo su to u ovom slučaju i napravili, skupa su razvili auto i zato je obična kopija, samo je Suzuki badged.

Kad vec spominjete Suzuki jučer me takav neki poviseni obidje na 190 ja gledam i nevjerujem.

Eto bolja polovica uzela moj dok je njen na servisu i odma ga okinula. Šta reći, koju posluku porati.

Matador Nazvala me sa pričom da me jako puno voli, ali da neću biti sretan. Odma mi je bilo jasno o čemu se radi. 🤣

weky a čuj, imao sam bmw prije toga. Nisam se nešto usrećio tim autom, odnosno lažem jesam one sekunde kada sam predao ključ novom vlasniku. 😃

Tzereen i mene, NSX bi trebao biti puno brži od priloženog, ako ne i najbrži. Jedini ima MR layout i non turbo linarno ubrzanje. Skyline je nažalost slon - 200kg teži nego EVO. Da nije, možda bi čak pobjedio.

Tzereen Ha-Ha-Ha, iskoristit ću spomenutu situaciju da si opravdam kupnju novog bicikla
      da nadomijestim duševnu bol nastalu njenom nepažnjom. 😄