Raziel zato kad se obogatim, ide V8 i grmljavina po cestama. Ako ne, minimalno redni šestak.

Raziel od kuda ti podatak o 1750kg? Vitara je oko 1200kg sto je sa 140ks sasvim pristojno 😉
Da se razumijemo i ja bi radje 2.2 traktor unutra pogotovo jer mi auto treba i za vucu kamp kucice ali toga vise gotovo da i nema... Barem ne u tom cjenovnom rangu

moschus Vitara je oko 1200kg sto je sa 140ks sasvim pristojno 😉

Dao bi se zakleti da sam negdje pročitao da je oko 1750 kg.
    Moja greška.

Fenix On se žalio da se karoserija previše zanosi u zavoju. Na kraju mu je žena sletila s ceste, njoj srećom nije bilo ništa, ali auto je praktički bio totalka.

SUV koji vozi na 16" točkovima i koji teži 1200 kg je u zavojima i bočnim udarima vjetra jako nestabilan.

Fenix ako hoceš posalji mi u pp email poslat cu ti spisak kvarova u 5g imamo u firmi 10 Clia samo jedan nije imao kvarova ostali katastrofa. Svi kupljeni novi i servisirani u ovlastenom po njihovom rasporedu.

Raziel Izgleda da sam zaostao u svijetu povjerenja velike kubikaže motora, jer mi ta današnja snaga motora koju nam serviraju Japanci osim Mazde nikako ne ide u glavu.

Japanci su jos i dobri Svabe su po tom pitanju jos gori.

Regulative i zakoni su strogi zato imamo trocilindrase sa nasarafljene 2 turbine pa vozi misko dok ide. Prvom vlasniku dobro ali dalje jao nama...

Fenix On se žalio da se karoserija previše zanosi u zavoju. Na kraju mu je žena sletila s ceste, njoj srećom nije bilo ništa, ali auto je praktički bio totalka. Dobio je lovu od kaska i prešao na Mercedesa.

Imam novu Vitaru (tj. sada staru cca 4 mjeseca), nisam baš imao iskustva da "zanosi", izuzev činjenice da ne može ležati na cesti poput ne znam, Mazde 6 budući da je SUV u pitanju. Nema 1750kg, masa praznog auta 1240kg i s tim motorom koji je, ima snage koliko treba. Potrošnja je nekih 6 litara, uključujući gradsku vožnju. Ne mogu se požaliti do sada.

Suzuki je no frills auto za ljude kojima je bitno da je auto nov i pouzdan. Nisu skloni kvarovima, ali nećeš past na guzicu od ljepote i vrhunske tehnologije unutra. Svakako preporuka.

buz joj buz. Još ćeš reć i da je Mazda dobar i lijep auto.

buz Jasno, zato je i gledamo. Naravno da bi radje recimo Mazdu cx-5 ali za novce koje mislimo izdvojiti (cca 20k eura) mogu dobiti skoro novu Vitaru ili cx-5 staru 6-7 godina sa min 100k km...
        Nije jos nista 100% odluceno ali Vitara nam je u uzem izboru. Gledamo recimo i Konu 1.6t awd ali ih ima jako malo i potrosnja kod nje je vec dosta veca sto uz trenutne cijene benzina i nije mala stavka.

Jesi gledao Stonic? Krcat je opremom za te novce.

moschus nisam skužio točno, koji su ti primarni prioriteti u potrazi za novim autom? Jedino kaj vidim slično je da su svi barem malo povišeni, znači neki tip terenca, SUV-a ili crossovera tražiš? Ako da, zašto? Jel trebaš baš terenca koji će se snalaziti dobro po svim terenima ili samo želiš biti na povišenom radi preglednosti, lakšeg ulaska u auto i osjećaja sigurnosti?

Btw, mislim da je @weky u pravu. Kia (ali i Hyundai) fakat daju dosta za svoje novce. A i zgodni su im ti mali SUV-ovi.

Tzereen Rekao ti je da vuče kampicu pa mu treba.

I Mazda je najbolja. ♥️

Meni je, kad se već dotičemo Korejaca, lijep onaj Hyundai Iqonic 5 - samo šteta što je strujkan.

buz nisam skužio.

Kad ćeš me provozat u Mazdici??❤️

yakuza_stinger Meni je, kad se već dotičemo Korejaca, lijep onaj Hyundai Iqonic 5 - samo šteta što je strujkan.

I košta više nego nova C klasa.

buz kojoj, znaš da imam dvije. 💩

S obzirom da će biti gay druženje, može u Miati!

buz Jesam ja Mazda fanboy?

Ma kakvi. Nisam ni ja Razer fan.

buz znaš da imam dvije. 💩

Bolje bi ti bilo da imaš dvije žene, nego dvije Mazde.

weky I know, dodatni razlog zašto ništa od toga. Previše je to za estetiku s baterijama.