wooddiebone Doslovno se sve čeka. Kad su rekli 300 dana čekanja rekao sam ok pa sam išao gledati dalje. Zvao sam i u Mazdu, za Mazdu 3 sedan novu, lik je ušutio kad sam pitao kad bi mogla bit isporuka. Prva procjena je bila 7 mjeseci čekanja, ali da ne može garantirati jer se rokovi samo pomiču. Ako se ne varam @greyback je htio Fiestu kupit u isto vrijeme kad sam ja ovo, rekli su mu godinu i pol da se čeka. Doslovno nemaš izbora, a autima starima par godina je zbog nestašice toliko porasla cijena da se više isplati čekati novi, nego kupiti rabljeni za gotovo iste novce. Ne znam da je ikad u povijesti deprecijacija bila ovako povoljna za vlasnike relativno novih rabljenih.
Jednostavno, trebao mi taj auto iako je najgore vrijeme za kupovinu novog auta.
Nisam do sad napisao javno, ali žena mi je trudna jer nisam pazio. Mazda i njen gepek mi na žalost nisu bili dosta tako da čim sam saznao da stiže beba, znao sam da ću dugo čekati i odmah sam išao uzeti auto, a Mazdu sam odmah prodao jer mi je išla registracija i jer ionako imamo tri auta pa imam što vozit za prvu silu.
Octaviu sam odabrao jer za bilo što drugo s tolikim gepekom trebam barem 10000€ više, znam jer sam gledao sve moguće aute.