wooddiebone ...a nemreš se odlučit za neki poseban, uzmeš Golfa...

Case closed!

wooddiebone ako su i digli cijenu i ako se prodaje po toj cijeni znači da vrijedi tu cijenu, zakon ponude i potražnje. Vrijedi onoliko koliko je netko spreman platiti za njega.

wooddiebone golf je ko iPhone.

Kurca ne valja, ali se niko ne žali na njega i voli ga više nego rođeno dijete.

slazem se da je dizajn golfa mozda malo generican ali jedna stvar mu se ne moze oduzeti a to je da taj dizajn dobro stari. dosta tih "modernijih" francuza, opela ili fordova nakon nekoliko godina na trzistu izgleda jeftino i plasticno.

• buz

•  
    •  
    •  
  • Uređivano

Mene baš ne zanima previše, ali Mazda je najavila nove SUV-eve koji dolaze kroz dvije godine. Modeli su CX-60 i CX-80 dolaze u Europu, a CX-50, CX-70 i CX-90 u US i srodna tržišta. Također dolazi i MX-30 koji nam je interesantan jer nakon RX-8 jedna Mazda dobiva opet rotary motor, ovog puta kao generator struje. Uglavnom, bit će zanimljivo vidjeti kako će to funkcionirati, a iz ostatka game ćemo vidjeti kakvi su novi straight 6 Skyactive-X motori koji dolaze. U press releaseu spominju i Skyactive D što znači da ipak nisu odustali od dizela u Europi iako ih je teško danas pronaći u Mazdi, znam da su M6, M3 i CX30 dostupni isključivo kao benzinci i ne nude više dizele neko vrijeme tako da me ovo dosta iznenadilo.

@Tzereen
🤮🤮

buz a sad zamisli da je to dizajn napravljen još 2006. Fantazija. Vozim se u sličnom već 9 godina i uživam. Idem ga sutra regat.

Ne znam ko je takve vure odobrio.
    I narančasto osvjetljenje...

Skoro loše ko BMWovi plosnati cajgeri.

Meni izuzetno paše narančasto osvjetljenje jer me drži budnim. Plavo me uspavljuje, ko i bijelo i zeleno.

Samo crveno ili narančasto je dobro. A još mi je i auto izvana narančast, pa di ćeš bolje!?

Edit: btw, ovo je neka niža oprema, jer moj izgleda bolje definitivno.

Crveno umara oči, dokazano. Zato su kod mene u Mazdi 3 napravili mali FL pa su izmijenili od godine prije cajgere i iz crvenog prebacili sve u plavo. Dobri naši Japanci. (osim onog s Pearl Harbourom).

buz ček, nove Mazde su plave iznutra?? Fuck me! Onda nikako ne dolazi u obzir. Plavi cajgeri, isusbog, zaspo bi za 4 minute po noćnoj vožnji.

yakuza_stinger a GTR znači ima narančasto? Pa to je to.

Nema jebene šanse da crveno umara moje oči. Koliko godina sam imao crveno svijetlo na numeričkoj. Sad isto imam posvuda crvene ledice po stanu, ko da sam u Amsterdamu u RDL-u. Crveno je sve.

Ovo što je on stavio je R34. 🥲

@Tzereen

U Miati je više bijelo. Plavo sam mislio sad već na bivšu Mazdu 3. Ova dva displaya gore su prije facelifta bila crvena i brojke su bile crvene na cajgerima. Onda su sve u plavo stavili.

buz nemoj se ljutit, grozna mi je nijansa. Nikako mi ne paše ta hladna. Nikako.

Edit:
        evo, može kao u Kii - crveno

Vidio sam i jednu i drugu varijantu i meni je bolja plava, crvena je izgledala jeftino u toj Mazdi. Mislim nije ni ovo bila neka sreća ruku na srce, ta dva ekrana imaju različite fontove, a i nijanse plave isto. Nisu se s tim interijerom proslavili. 😄

Narančasto je katastrofa.
        Voziš BMW, izgleda ko da voziš Opel.
        Fuj.
        BMW baš ne zna napravit interijer u svojoj klasi.

Crveno je ok, ali brojevi na cajgerima moraju bit bijeli u svakom slučaju.
        Inače spavanje kad je sumrak.

Nove Škode sa zelenim osvjetljenjem isto izgledaju sick. Frend ima Fabiu, tolko relaxing osvjetljenje nisam nikad vidio.

Meni to zeleno na Škodi izgleda malo jeftino, ne znam, Buraz ima Octavio 2016.god. i ima to zeleno osvjetljnje. Bijelo osvjetljenje mi je nekako najfinije.

Zeleno bi možda moglo bit dobro, baš bi htio vidjet.

Plavo nikako ne. Majkemi, ja ne kužim o čemu pričate. Kak crveno uspavljuje? Upravo suprotno - plavo uspavljuje. Pa ne zovu se topla i hladna boja džaba.