elder8472 evo ovako, planiram polagat vozacku za motor i kupit prvi motor.
do posla imam 20 km kroz zagrebacke guzve i trenutno mi busom/ vlakom treba nekih sat i 15 min.
Autom ne dolazi u obzir ici jer nemam parking a garaze su preskupe.
Iako bi motor najvise koristio za odlazak na posao, sigurno bi tu bilo i vikend voznji. Vec me dugo privlaci kupit jedan za gust a sad kako ie ovo s poslom krenulo ponovo sam poceo razmisljat o motoru.
Nisam od onih koji divljaju autima i koje privlaci brzina, ali volim vozit i uzivat u krajolicima. Tako bi bilo i s motorom.
Polagao bi A kategoriju, a ono sto bih uzeo za pocetak bi vjerojatno bila yamaha mt 03 jer mi se cini dosta za moje potrebe.
najvise me sad zanima kakvo je stanje u Zagrebu s motorima, kako ie ici na posao dok je vani 35 stupnjeva, da li se mogu parkirat u garazu bez da placam (mislim i da ocu da se rampa ne bi digla za motor), da li mogu samo zaobici rampu i stati se negdje gdje nikome ne smeta.
Da li mi za ove potrebe treba full moto oprema ili bi kaciga, rukavice i jakna bili dovoljni?
Kako se vozit ako me uhvati kiša?
Da li je ovo uopce opcija da kupujem motor prvenstveno za daily commuting ili bi mi na kraju bio samo za gustanje tu i tamo a i dalje bi isao na posao busom 😂