[deleted] Ne treba ti full odijelo, to koriste samo ovi ozbiljni bikeri, to je više za stazu ili ako baš divljaš okolo da te čuva, ali MT03 nije taj tip motora. Ali definitivno kvalitetne rukavice, dobra kaciga i moto jakna, jer ta jakna ima body armor u sebi ako opadneš čuva leđa, ramena i laktove. Uglavnom, kad kreneš ćeš najbolje vidjet što ti je potrebno. Tako sam ja kupio jedne rukavice pa je zahladilo pa sam trebao toplije jer su ove bile ljetno/jesenske. Pa je još zahladilo pa sam kupio jaknu, a onda mi je bilo zima za noge pa sam kupio onu pregaču (ali pregača je samo za skuter).
Iskreno, ako ti je najviše radi posla, onda bi ja preporučio da kupiš to što sam i ja imao, a to je Yamaha Xmax 300. Ogroman gepek je imao, mogao sam sako cijeli staviti u njega bez da se zgužva, možeš koristit tu pregaču kad je zima i kiša da ostaneš suh po nogama i toplo ti je pod tim. Super je za probijat se kroz gužvu kad moraš samo paziti na gas, a ne moraš se zajebavat s brzinama.
Što se parkinga tiče, uvijek možeš motor negdje zaparkirat, to uopće nema brige. I sa skuterom se možeš voziti, zabavan je i veoma vozan, ja sam napravio 6600 km u 10 mjeseci s njim, vozao sam se svaki dan okolo.