Prodaj ga, ionako sad možeš dobiti više nego što vrijedi, pogotovo BMW a i brzo će otić.
Automobili
- Uređivano
kauboj to mi je i mehaničar savjetovao. navodno bi čak dobila 2 - 3 tisuće eura više neg je platila. Al pogodi šta? Ona neće. To je njena bebica i vjerojatno bi opet kupila neki sličan auto - inače radi se o 418D iz 2014. god. (F36 ako se ne varam)
Pa realno, tako bi i ja da me sad čeka nešto toliko veliko, mogao bi i ja sad za svog dobit sigurno 2 tisuće eura više.
To je samo auto, po meni nema smisla toliko puno ulagati u te nadolazeće velike popravke jer na kraju dana, cijena će mu samo nastavit padat koliko god da ulažeš. Nek ga proda (još će biti u plusu) i doda te novce koliko bi popravak koštao i kupi onda isti takav/sličan ali noviji i win-win
kauboj natuknut ću joj danas popodne opet tak neku ideju pa da vidimo.
Dok sebe kanim svest na bicikl i rokat po nasipu do Jankomira na posao. Fina ruta da budem razgiban jer nije normalno koliko sjedim.
Treba uzet novi auto na leasing na 5 godina. Oni plaćaju sve troškove tih 5 godina. A ionako je pod garancijom.
Nakon toga ga prodati ili zamijeniti za noviji.
yakuza_stinger Za razliku od tebe žena ti ima ukusa.
Normalno da neće prodati bembaru.
Ne bih ni ja.
- Uređivano
led_zeppelin nema tu pravila moja zena vozi bmw punih 5 godina nikad se nije pokvario doduse sad ima 127 000km, po meni je 180 +km onako mačorčina u vreći
Btw kad spominjete sandero danas skuzim da lik vozi vise od 180 sa tom daciom
StarFox_N leave my Found Off Road Dead alone!
Dokle god imanje ukusa ne dovede do prosjačkog štapa, bit će dobro
Super, mislim puno je ali da je dizel e onda je banana.
Zato se (između ostalog) dizel ne kupuje. To je možda bilo in prije 15 godina. Danas dizel nema smisla.
Ima ako radis puno km, ali uz ove moderne benzince i cijene goriva prednost dizela se smanjuje
- Uređivano
Ne znam koliko bi sad malo trebao dizel auto malo trošiti da bi bio isplativiji, ma koliko kilometara prolazio. Razlika u cijeni goriva je jednostavno prevelika.
Mazda 3 dizel 1.6 sa 116 konja mi je trošila 7,5 litara moje vožnje, ova sad je 2.0 benzin sa 150 konja i troši 7,7.
S obzirom na razliku u cijeni goriva, jeftinija mi je ova nova za voziti.
Laf vjerujem ti možda je moj bio samo tvornički smeće, ali tad sam rekao bmw više nikad u moje dvorište.
Izbacio mi FB uspomenu upravo, prije 8 godina prodavao sam Ford Fiestu, bila je 2007. godište, znači u trenutku prodaje stara 7 godina, 65000 km. Početna cijena 4200€, nisam uspio dobit, prodao sam je za 3800€.
Sad kad te parametre unesem u Njuškalo, auto star 7 godina između 60 i 70 tisuća km, najjeftinija je neka Opel Corsa, 7300€. Dakle, poskupljenje od gotovo 100% u 8 godina
Tzereen Ma top je, ne sviđa mi se taj tip auta, ali ova Mazda stvarno dobro izgleda i ide ko blesava, mislim da ima 327 konja kombinirano s elektromotorom. Ali 527.000 kuna Da imam te pare ipak bi išao na neki Njemački premium.
Pokupio Peugeot sa servisa, 2100 kn na kraju. Mehaničar me uvjerava da se ne trebam riješit auta pošto ga dobro održavam i veli da je to kaj se dogodilo da je krepao potrošni dio i da je bilo pitanje vremena kad će se to dogoditi i da je s autom sve drugo ok.