buz Pežoi su mrak auti. Jel vidiš.

Ja da imam sad para za mali SUV, 2008 bi pao bez ramišljanja. Ne znam kaj drugo je bolje. Puma, Kamiq, T-Roc, Juke, Yaris Cross, Bayon, Kona? Ništa.

Tzereen Sve ove modele koje si nabrojao na kraju posta…

Priznaj da si copy/pasteao s liste nominiranih za najružnije aute godine.

StarFox_N neki su gadni, neki zgodni. Ali ako ne voliš SUV-ove, vjerujem da su ti svi gadni.

Da, ali meni je definitivno žao kaj nestaju limuzine i coupei.

Tzereen Zafrkavam se. Pojma nemam kako izgleda polovica vozila s liste.

Da, inače ne volim SUV-e.

Opće po gradu više nema niskih auta. A ja tak volim ove Alfe, Mazde 6, Peugeot 508 pa čak i Arteona. Divota.

Idu u SUVifikaciju svega. Čak i Aygo ima svoju verziju SUV-a. Pa jebote.

Nadam se da će te prevare od gradskih SUV-ova što prije otići u povijest.

Čekam da izmisle novi segment, "mali gradski kombi" pa da se ekipa polakomi za time.

Inače @weky zacoprao si me. Netko mi je na parkingu tako nabio vratima da mi je sjebao i lak i vrata i moj japanski vosak. Na Mazdi staroj 11 godina nisam imao takvu udubinu, a ta je cijeli život provela na javnom parkingu. Evo ova nije pola godine izdržala. Toliko je gadno da ću platit na idućem servisu da izvuku van lim, a ovo će se dat ispolirati, ostat će crta od jedno 6-7 cm. Netko nije slučajno malo jače otvorio vrata pa bubnuo, netko je otvorio vrata koliko ide.

buz ljudi su govna. U pola godine nekidan sam već drugi put doživio takva iživljavanja nad drugim autima i onda se bez srama pokupe i otiđu, a ostave štete od par stotina eura. Redovito zapišem registraciju

Fenix Samo drukaj 😁 Vjerujem da je ovo dijete udarilo jer su u pitanju stražnja vrata, ali opet je kriv roditelj jer ja svom djetetu neću dat da otvara samo vrata na uskom parkingu dok ne nauči to raditi sa osjećajem.

Ne uništavam tuđu imovinu, pazim ju više no svoju i onda baš mrzim kad se uništava moja.

Mali offtopic

Prekjučer parkirao u Savskoj na kolnik, uz tramvajsku prugu.

Pola sata poslije, biciklistu pokupio tramvaj, on se zabio u moj auto, izgulio na par mjesta tu stranu, i otkinuo mi retrovizor.

Biciklistu dobro, otišao dalje, a ti Torla odrješi kesu.

Moram se složiti gore sa ekipom za forsiranje SUV vozila, iako ja to gledam ovako.

Imaš pokušaje, ilitiga wannabe SUV, plastično prenapuhana vozila sa prednjom vučom i 1.5 dizelskim motorima od 120KS koji uz brdo ne mogu uzvući kad ljeti upališ klimu. Vizuelno izgledaju veća, što korisniku daju lažni osjećaj sigurnosti.

I naravno imaš prava SUV vozila, teška vozila sa minimalno 2 tone kvalitetnog materijala, sa dobrim pogonom od 4 vuče koja rade posao na bilo kojem terenu u bilo koje doba i sa 200KS kao referentnom minimalnom granicom jačine motora. Opravdano visoka cijena, baš kakva i treba da bude.

buz sad se sjetim kad sam parkirao negdje Mazdu 6, tad je bila praktički nova. Prva generacija, ona divna tamnoplava boja s efektom. I netko je očito bio nadrkan i napravio golemu crtu preko haube. Da znam tko je to napravio, molio bi za milost kad bi mu na čelu urezao kukasti križ kao Brad Pitt u Inglorious Basterdz. Tako da suosjećam.

Krasan auto ali nazalost i jako skup, gledao malo rabljene na mobile de cijene paprene skroz.

Koliko daje Alfa godina/kilometara garancije za nova vozila?

Do prvog pokretanja motora. 😃

Više garancije sam dobio na Beko veš mašinu.

Bezobrazno malo s obzirom na cijene vozila koje nude, kao i konkurenciju koja nudi mnogo više (Kia 7 godina npr.) za relativnu manju ili istu cijenu.