• Offtopic
  • Upoznajmo Fensija pomoću slika opet

Zero kozne sandale se ne svidaju nikome, ne samo sefu 😂

Mislim da su kožne sandale krucionalni element kroničnog nejebitisa jer djeluju kao super effective repelant

Ok, bolje da odem

yakuza_stinger ja sam bio pristojniji… mislim te isusovke ne nosi nitko ovdje, furamo ipak moderniji komad obuce i u firmi nitko ne gleda kako si obucen, koliko tetovaza imas i kakva ti je frizura.

chono Nisu isusovke, ako misliš na one klasične. Danas ih ne nosim jer je hladnije, ali dizajn je ovog tipa:

Baš mi se da na tim temperaturama nositi cipele ili patike i još čarape. Ono, svakom svoje, ali ne hvala. Al da, vjerojatno sam retro i definitivno nisam ništa natakao jer su se nekom svidjele sandale, to stoji, lol.

Zero ma stavis slape i gg. Lakse za nogu i za tebe. Ja sam bos kad sjednem na stolicu na poslu

Mislim da su sve ovo rasprave za blebetaonicu.

Ali da, muškarci nemaju normalnih sandala. 99% ih izgleda ko da su za dedeke. Još kad se stave bijele čarape ispod… majko mila…

A dobro sad, ne pretjerujmo, nisam češki turist koji je na Dinari zalutao u sandalama i bijelim čarapama s pola litre vode i čipsom iz Lidla pa kojeg moraju spašavati ovi iz HGSS-a. Čarape ne idu na sandale nikad pa ni tad.

Čarape i to bijele idu samo na crne i tamnoplave Adidas šlape

Ne bi vjerovao ali sve više mladih iz zapadnih zemalja nose te neke obične sandale ili čak natikače plastične i bijele čarape vidim na svoje oči tu na moru. Pa si mislim pa mi smo onda za njih sad svemirska deca ili još nismo stigli na njihov level ponovnog furanja retro stila

U tenisicama i na plažu, ta nisam studentica filozofskog da hodam okolo u natikačama i sandalama.