po starom gradu većinom. gore po zidinama imali guidea pa se šetali po starom gradu kasnije.
Koliko traže po osobi za razgledavanje? Čitao sam napise da je u planu poskupljenje na 150 kn, ali nisam tražio info imaju li neki jesensko-zimski popust po uzoru na Plitvice.
Nema ti popusta koliko znam
A poskupit ce jer nam je grad prenatrpan i da stave 300kn kartu bilo bi krcato.
Bio sam dole tjedan dana pred 3 godine i sa malo razgovora na racun toga sto si domaci ti znaju drasticno srezat cijene. Zidine sam tada platio 60kn, kartu za katamaran do Lokruma 20, dok ulaske u samostane, Revelin i Lovrjenac nisam ni platio vec su nam dali besplatan upad. Iako se kava na samom Stradunu stvarno placa suhim zlatom, ostatak grada nije nista skuplji od bilo kojeg drugog grada. Ducani i pekare van zidina su normalnih cijena, a cak ni restorani nisu skupi i to odma ulicu do Straduna. Dovoljno je samo malo koristiti mozak pri razgledavanju, kupovini i izlascima i bez srama priupitati onako iz sale "a ima li neka cijena za domace" i u 90% slucajeva ima. Eh da, smjestaj udaljen 30 metara od ulaza u stari grad sam platio 250 kn noc, odnosno 125 kn jer nas je bilo dvoje, sto je smijesno s obzirom da se radilo o terminu kada su bile i ljetne igre i sto je pozicija takva kakva je.