@Zero jebiga ja moram nositi crne patike/cipele na crne hlače ili plave patike/cipele na plave hlače i gore zeleno. I moraš izgledati pristojno.
Upoznajmo Fensija pomoću slika opet
fensisuperstar Imas tocno boje propisane? Pa gdje to radis?
Nadam se da barem dio robe dobivas od poslodavca inace stvarno nije fer, iako njih vjerojatno boli kifla jer ako neces ti naci ce nekoga tko hoce :/
fensisuperstar A kužim, drugačije je kad imaš nešto definirano i nema ležernog stila oblačenja. Makar ne kužim to s "pristojnim", po meni bi smislenije bilo da se forsira urednost i higijena, što je onak na prvu tvoja viking brada i bila.: p Stvarno ne vidim problem, al ajd.
Radio sam jedno vrijeme u ugostiteljstvu i tu je bilo bas dosta pravila, moj tadasnji gazda je bas mrzio tetovaze i tjerao je ljude da ih prekriju ali uvidio je da kad natjera ljude na 30+ stupnjeva da budu u dugim rukavima da oni obicno prvom prilikom pobjegnu i ne vrate se vise pa su tetovaze kasnije bile tolerirane ali ne rado vidjene. Sjecam se da je jednom jedna skolarka sat vremena plakala jer joj je sef rekao da nije bik i da izvadi piercinge iz nosa i jezika ako misli raditi.
fensisuperstar jebiga ja moram nositi crne patike/cipele na crne hlače ili plave patike/cipele na plave hlače i gore zeleno. I moraš izgledati pristojno.
To nešto promjenili za rampiste?
Koliko sam ja vidjela u 6 godina, barem oni su mogli nosit na nogama što su htjeli. Iako nitko drugi nije nikome prigovarao ako se nosilo nešto svoje, samo da nisu bile japanke ili natikače. A i malo ljudi kupuje kričave tenisice, i van posla se nosi crno i bijelo. Jer nitko ne nosi one usrane plave tenisice od 50 kuna što daju uz uniformu jer tih bi se i wish posramio.
oxi ja sam recepcionista na rampi. Tako da za mene vrijede pravila za recepciju.
Znači ti i goste prijavljuješ
oxi Ne. Ja spadam pod recepciju isto kao i kontrolor. Moj šef je šef rec. Tako da svi imamo isti dress code.
ikral to te ja pitam.
- Uređivano
fensisuperstar To se sad zove menadžer tranzitnih operacija.
Mislim da su kožne sandale krucionalni element kroničnog nejebitisa jer djeluju kao super effective repelant
Ok, bolje da odem
yakuza_stinger ja sam bio pristojniji… mislim te isusovke ne nosi nitko ovdje, furamo ipak moderniji komad obuce i u firmi nitko ne gleda kako si obucen, koliko tetovaza imas i kakva ti je frizura.
chono ma zajebavam se ja, svejedno mi je, dok noge ne smrde,