buz
Pa to je to. Nitko ne govori da je to loše ali to je skroz druga priča. To su one pizze koja ekipa sad zove bakina pizza jer su to tako radile prije naše bake/mame. Tijesto se diže 30-60 min, razvuče se debljine od malog prsta do palca nabacaš sastojka da je više što više masno, sirnato i nakrcano, te s tim u rernu. Meni je i to super iako to sad full rijetko radim, ali kad me pukne da hoću pizzu za sat vremena onda opalim i takvu, samo tad odem full junk food mood pa napravim neku tipa pepperoni i punim kore sa sirom i šalšom.
A jbg kažem trebao bih puno više njih izbacit od 3 komada godišnje. Meni ti je zbilja preporuka da se vježbaš na običnoj peći dok ne dobiješ željeno tijesto. S ovim ti je vjerovatno i zajebanije, a kao što si i sam rekao padne ti i volja i moral kad se jebeš dva dana s tim pa ne ispadne kako si zamislio.