buz

Pa to je to. Nitko ne govori da je to loše ali to je skroz druga priča. To su one pizze koja ekipa sad zove bakina pizza jer su to tako radile prije naše bake/mame. Tijesto se diže 30-60 min, razvuče se debljine od malog prsta do palca nabacaš sastojka da je više što više masno, sirnato i nakrcano, te s tim u rernu. Meni je i to super iako to sad full rijetko radim, ali kad me pukne da hoću pizzu za sat vremena onda opalim i takvu, samo tad odem full junk food mood pa napravim neku tipa pepperoni i punim kore sa sirom i šalšom.

A jbg kažem trebao bih puno više njih izbacit od 3 komada godišnje. Meni ti je zbilja preporuka da se vježbaš na običnoj peći dok ne dobiješ željeno tijesto. S ovim ti je vjerovatno i zajebanije, a kao što si i sam rekao padne ti i volja i moral kad se jebeš dva dana s tim pa ne ispadne kako si zamislio.

Lungić umotan u špek, sir i lisnato.

Evo ja danas punio batak i karabatak

1 / 5

E danas malo odojka odnosno prsut od odojka u špakeru

1 / 6

Bio u mesinici di uziman nije jeftino ali je domace i nikako poci od kad je sve poskupilo vidin ramstek kaze on odlezan bez kosti aj daj uzmen 3 fete taman bilo 1kg izaden van pogledan racun a ono 150kn kila reko mora biti dobro. I evo danas spreman i stavin fetu ramsteka iz plodina na akciji bilo 50kn kila spekao narezao i onda testiranje ja zena i dica i ovaj iz plodna malo tvrđi ali duplo ukusniji pa se ti misli… Mada i u plodine vozi lokalna mesnica koja misa malo domace malo izvana ali isto nesmi ovakva razlika u okusu biti da ga jebes

1 / 5

    member

    Inace kupim u metroa oko 40kn kila ali bio neki americki tjedan u lidla i bila je kila 20kn ja kupio 3 4 kile ali su jako losi, nije skroz nejestivo da ih bacin ali nebi ih preporucio nikome

    Domaći ćevapčići od govedine:

    1 / 5

    6 dana kasnije

    Dobro je izgledala ona kokainska marinada, šta je je 🤷

    Miro I nije ti bilo sumnjivo što u mesnici ima vagu koja može mjeriti količine ispod grama? 😆

      buz A poskupilo je meso. Samo se prilagođavaju inflaciji.

      A sam san kriv uvik kad bi kupova meso reka bi neka ima biloga

      Jebiga ja san mislija na masnocu on nije

      A evo pola janjca na raznju starome rođendan danas

      1 / 2

      I onda plaza ronjenje izvadin 4kg kunjki pa odma na gradele

      1 / 3

      Volim srednje pečeno, ali mi je minutu ostalo duže nego što je trebalo.

      Ja ne volim kad je rozo previše, meni taman.

        • buz

          •  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

        member Ma da sam minutu maknuo ranije bilo bi bolje, mekše i sočnije, ali nije bilo gumeno. Bilo je fino.

        S obzirom da nemam termometar za meso i da mi je ovo drugi put u životu da ovo radim, zadovoljan sam kako je ispalo. Vidjet ćemo sad kad me purist Miro popljuje. 😄