Lungić umotan u špek, sir i lisnato.

Evo ja danas punio batak i karabatak

1 / 5

E danas malo odojka odnosno prsut od odojka u špakeru

1 / 6

Bio u mesinici di uziman nije jeftino ali je domace i nikako poci od kad je sve poskupilo vidin ramstek kaze on odlezan bez kosti aj daj uzmen 3 fete taman bilo 1kg izaden van pogledan racun a ono 150kn kila reko mora biti dobro. I evo danas spreman i stavin fetu ramsteka iz plodina na akciji bilo 50kn kila spekao narezao i onda testiranje ja zena i dica i ovaj iz plodna malo tvrđi ali duplo ukusniji pa se ti misli… Mada i u plodine vozi lokalna mesnica koja misa malo domace malo izvana ali isto nesmi ovakva razlika u okusu biti da ga jebes

1 / 5

member

Inace kupim u metroa oko 40kn kila ali bio neki americki tjedan u lidla i bila je kila 20kn ja kupio 3 4 kile ali su jako losi, nije skroz nejestivo da ih bacin ali nebi ih preporucio nikome

Domaći ćevapčići od govedine:

1 / 5

6 dana kasnije

Dobro je izgledala ona kokainska marinada, šta je je 🤷

Miro I nije ti bilo sumnjivo što u mesnici ima vagu koja može mjeriti količine ispod grama? 😆

buz A poskupilo je meso. Samo se prilagođavaju inflaciji.

A sam san kriv uvik kad bi kupova meso reka bi neka ima biloga

Jebiga ja san mislija na masnocu on nije

A evo pola janjca na raznju starome rođendan danas

1 / 2

I onda plaza ronjenje izvadin 4kg kunjki pa odma na gradele

1 / 3

Volim srednje pečeno, ali mi je minutu ostalo duže nego što je trebalo.

Ja ne volim kad je rozo previše, meni taman.

• buz

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

member Ma da sam minutu maknuo ranije bilo bi bolje, mekše i sočnije, ali nije bilo gumeno. Bilo je fino.

S obzirom da nemam termometar za meso i da mi je ovo drugi put u životu da ovo radim, zadovoljan sam kako je ispalo. Vidjet ćemo sad kad me purist Miro popljuje. 😄

buz

Ma necu na greskama se uci nisu ni meni prvi pokusaji bajni bili tako da samo trening i to je to