Miro Puno puta sam razmišljao ovo napravit, ali nekako mi se čini previše truda za napravit toliko žerave za pizzu

    Fenix
    Ma viruj mi da je pizdarija i nema previse zajebancije a rezultat je najbolja pizza u životu, meni je ovo drugi put da je spreman, prvi put san neke greske radija koje su sad ispravljene i sto se mene tice ja je vise nikad u spakeru necu peci

    Pizza ispod saca..a i ovo nisam vidio...koliko je peces?
    Ja sam peko patku ispod saca,majko mila kakva je kozica kad je ispeces,u rangu janjetine!!!

      maverick
      Jebiga🤣🤣🤣

      Prika
      Prva pizza se pekla 5 min drugu san drza skoro 10 jer se ževara smanjila.

      18 dana kasnije

      ekipa, i have been bamboozled

      Nedavno nisam imao vremena napravit ništa za ručak, žena radila, svi su bili zauzeti pa reko jbg kupit ću lazanje neke i jebiga.

      I kupio sam Come a casa lazanje bolonjez govedina. I bez šale bile su najbolje kupovne lazanje koje sam iKAD jeo.
      i sad slična situacija, sinoć sam igrao do 3 ujutro zaspao u 5 odveo malog u vrtić u 8 došao kući i odspavao par sati i reko mami preko vibera da mi eventualno kupio iste lazanje. Nije ih bilo, bile su lazanje od iste firme ali bolonjez junetina. Reko joj ok uzmi jer ne mogu biti loše kad su im ove druge brutalne.

      Kako sam se iznenadio, prvo ja, onda moj stomak a potom i wc.

      Ovo bez šale treba ZABRANIT. U životu nisam nešto toliko odvratno jeo.

      danko-b Nama je u osnovnoj školi, grah bio jedini čušpajz koji su više manje svi voljeli. A kobase nije niti bilo, samo ričet ili tijesto.

      17 dana kasnije

      Aj da nije meso non stop evo malo sipe sa čičvardom

      1 / 5

        18 dana kasnije


        Težak dan na poslu

        Miro u zivotu mi nije palo napamet stavit sipu u cicvardu?
        A da, zato jer imam osjet okusa.

        Podsjetilo me na jedne obiteljske prijatelje koji nabacaju pola kuhinje u lonac i pozovu na rucak pa se cudis zasto osjetis rakiju u rizotu od povrca, kad ono baba nalila tri deca u lonac, valjda u ime znanosti, i bace naociscene lignje na gradele i zaliju sa kilom persina, maslinovog ulja i cesnjaka pa dok jedes vadis lignjine iznutrice iz usta i smjeskas se jer se muz i zena tapsaju po ramenima kako su dobro skuhali i kako su vrsni kuhari.
        I sjedis tamo za stolom i zavidis djeci za drugim stolom koji jedu hrenovke i kecap.

        Tldr: tebi je mozda fino, kao sto su meni fini puzevi, o ukusima se ne raspravlja, osim kad se stavlja sipa u cicvardu iz nekog nebjasnjivog razloga. Osjecam se napadnuto jer cicvarda je sveta stvar.