FFA: Food For All
Nema dalje slika?
ma riba je bomba!uh svasta volim,janjetinu,onu njegovu kotlovinu gore kad gledam sline mi cure,nema sto ne jedem ali riba je riba ako je sa gradela i jos lijepo pecena nema nista na svijetu sto se sa njom moze mjerit!
S ozbirom na jelo koje si skuhao, jako uredan štednjak...
Za ovu Pasaretu bi zivot dao.
Oćeš da ti pošaljem Overseasom? :)
Uh ja ga kuham u loncu od 10 litara,bude po 16 kobasica i pancete za prste lizat!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma sad kad sam u Puli pijem na litre jos cu se otrovat. Moram odnijet nesto u Zagreb.
TRXPLEX Ako voliš malo drugačije pizze, naruči iz Masline njihove gurmanske pizze. Skupe su k'o sam vrag, ali vrijede svakog centa.
Dabar®
Gle bilo je zgorenih..
Dabar®
Kaj ne treba ćevapćiće kontra staviti na rešetku ? 8)
Iako vjerujem da su i ovako bili i više nego jami ....
[deleted]
Dabar®Lakše ih je okretati ovako
Kaj ne treba ćevapćiće kontra staviti na rešetku ? 8)
Iako vjerujem da su i ovako bili i više nego jami ....
Bili super :
Dabre savjet malo to raširi jer ti se tako vatra gasi.
Raširiš da ima zraka i ževara bolje radi pa je rezultat bolji.
Iden viditi što ima od novih slika
Ajmo redom
Najbolja i najjeftinija pizza Urnebes Zadar 28 obična 54 jumbo
Najbolji burger u životu Hamburgo Zadar
Lito je pa triba malo i morskoga probati dagnje, kunjke, ribe i jedna jakobova kapica sve osobno uhvačeno
Ramstek testovi
Test 1: 6 dana u ulju namazan sa senfom i ubačeno kapula, luk i timjan
Test 2: samo ulje i senf isto 6 dana
Rezultat
Prvi test raočaranje previše je prominulo okus i teksturu mesa rekao bi da je 'ubilo' ramstek.
Drugi test je puno bolji ali isto ja nabijem na onu stvar te prepametne kuvare koje sam poslušao tobože ramstek če biti fenomenalan i mekan, ne neće za mekani ramstek kupite ga na pravon mistu polite kap ulja kad se jedna strana speće nju posolite i popaprite i to je to.
Ja san gotov sa testovima
Da ne kažete da samo ramstek pečem
I malo mojih sendviča za kraj
Miro...daj moj post vidi.
A post ti izletio prije moga pa nisan vidio.
Prvo ti je obična pizza samo što je nakrcana sa sirom gauda i mozzarela.
tisto, šug (mutti za pizzu najbolji je imaš ga u većim dučanima), šunka, sir, šampinjoni, origano i kapula po želji ja još zalijem i sa maslinovim uljem pa stavin peći.
A druga je sa piletinom
tisto, šug, sir i kapula po želji staviš peći a na tavi okreneš nasjeckana pileća prsa (začini ih po želji) kad je pizza blizu kraja stavi piletinu i kiselo vrhnje malo vratiš peći i to je to.
I na kraju ako voliš kapni tobasca na ovoj sa piletinom baš paše