Ma kad probas pravu, svijezu ribu ispecenu na gradelama od znalca. Pripremljenu s pravim maslinovim uljem i premazivanom grancicom ruzmarina...to ne mozes nego volit.
FFA: Food For All
Riba je mrak..morska normalno..od rijecne bi izdvojio samo krizanca pastrve i lososa.A za ljude koji se nevole zamarat s kostima ima jedan trik.Isfiletiras ribu i ciste filee bacis na tavu,gradele a od kicme i glave napravis juhicu
Riba je najbolja stvar na svijetu,ja metem sve iz mora.
Na gradelama nema lose ribe,za mene na bilo koji nacin nema lose ribe osim leso hehe
Neznam jeste li jeli pohovanu grdobinu?
Imam kuma koji lovi ribu i uhvatio je grdobinu od 5kg koju sam ja odmah reko na zar,a on nije dao nego meni govori ovo cemo pohovat,ja poludio ali sta cu!?
Kad je to spremljeno to je daleko daleko nesto najbolje sto sam u zivotu jeo!
Ako budete imali priliku to probajte necete vjerovat sto je to!
Sent from my iPhone using Tapatalk
[deleted]
Da je riba dobra vuk bi ronio...vječni meat lover
[deleted]
buz je :
Edit- možda i je ali ja sam se ko mali skoro udavio s kostima i od onda jedem samo lignje
Kad žena i mali oće ribu ja si naručim ćevose
Šta voliš od morskih plodova?
Kad janje padne u more.
Dao bi 100 janjaca za jednu buzaru od škampa! Ili jednog jastoga. Ili još bolje od hlapa
haha,ja obozavam ribu ali isto nebi janje dao za nista!
Ako je pitanje upučeno meni then burgeri su oko 35 kn veći, krumpir 9 a pića kao u običnom kafiću. Možda se čini puno ali vrijedie nego koga nego tebe
http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/dosad-nitko-nije-uspio-rijesiti-hamburger-od-10000-kalorija-426804

Još malo burgera:

: : :
Ovo je razlog zašto živim
Asti gospu
Onaj krumpir na gradelama. Kako to spremas i posluzujes?
Asti gospuOvako izabers veci krumpir da ti se ne raspadne na kraju.
Onaj krumpir na gradelama. Kako to spremas i posluzujes?
Stavi ga kuhati u vodu u koju ubacis soli nemoj se bojati baciti vise soli.
Kad ti noz prolazi kroz krumpir ugasi i ocjedi krumpir, stavi ga u posudu i dodaj sol, papar, češnjak, ružmarin i maslinovo ulje pusti da malo odstoji i bacaj na gradele.
Kad dobije boju gotovo je sad jedino moras traziti sto ti pase vise čenjaka i ružmarina ili manje ili srednje.
Nađeš štobti odgovara i dobio si najbolje kumpire koje ces ikad probati
Meso je pečeno savršeno,makar moram priznat da nisam neki veliki fan Ramsteka. Jesu ovo među zadnjim dagnje na buzaru? U tom se mogu ubit,samo kaj se više najedeš od kruha nego od dagnji.
Je dagnje su ma ako ima vise ubijen se i ja u dagnjama :)
Recimo tu kod nas na pirevima prije iza ponoci je bilo ili pašricada ili divljač a sad su poceli davati dagnje jebote ubijem se u tome.
A dagnje su im jeftinije valjda
Btw, jeli znas sta i skuhat ili peces samo? Ubio bi da znam napravit dobru pasticadu.