Fenix Dužnost ispunjena. Tzereen meni chicken cheese deluxe izgleda najprivlačnije Nešto mi je u sjećanju da sam ga probao prošle godine i da je bio vrh. Sad sam se dvoumio, bogami slomilo me vaganje 😄
Fenix Picek ja stvarno mogu puno pojest i jedem puno, ali u mekicu me jedan burger ubije. A meni pogotovo. Vise napuse nego sto ubije, ali svejedno ne mogu vise 😄 Druga runda s Tzeom i njegovom curom
Tzereen Picek kad sam u takvoj nedoumici uzmem oba, to je najjednostavnije rješenje. That's what she said. (da, gledam Office maratonski već neko vrijeme...)
Tzereen Fenix jel jedeš i pomfri njihov ili samo burger? Jer mene burger ne ubije, ali pomfri da. Iduća 24 sata sam u kurcu. Ali vrijedi, jer su jebenog okusa.
Picek Fenix evo baš sam u subotu pojemo BigMac menu (OK, sa salatom, a ne pomfritom) i još jedan McCountry kraj toga. A mogao sam i još. Rekord mi je 4 BigMac menija (znači burger + pomfrit + cuga) za večeru, bila je na faxu u pitanju oklada s frendom.
Fenix Tzereen jel jedeš i pomfri njihov ili samo burger? E bas zato sam samo burger uzeo sad inace bi mi ubilo produktivnost. Moguce da su krumpirici ti koji su zajebanu Picek a za rekord mogu i ja koliko hoces. Mogli bi jedan duel nabacit (dok nas gleda Tzeova cura)
Picek Fenix možemo jednom nabaciti, samo kad neću imati nekih utrka i kad si mogu priuštiti tak nešto 🤣
yakuza_stinger Ja sam svoj cilj ostvario prije koji mjesec. Pojeo cijelu veliku pizzu u Oro Goru. A prošli tjedan analiza je pokazala broj 7.0 kod vrijednosti glukoze u krvi, a iznad 6.9 je za moguću šećernu bolest - tako da baj baj fast food možda za sva vremena
yakuza_stinger Domaći, uvijeni i cik-cak (izgledaju ko hešteg) - ubijao sam ih uff Papa's ima još jebenije domaće, kao i Brewbites, al cena ode u visine
Picek Otkriće mi je pomfrit od batata, zdraviji je od običnog pomfrita, a okusom ubija. Zadnje sam jeo u Rocket Burgeru u Tkalči no već neko vrijeme je zatvoren, a ne znam gdje ima dobar za pojesti.
DarkPunisher Picek Evo bas ljetos probao u Malinskoj na Krku (King's Caffe - ko je u blizini otici obavezno) i moram se slozit, bas je otkrice, jako jako fino. Neki dan sam ih vidio da imaju u Ali Kebabi.
Tzereen Picek odličan je bio, naročito u Rocket Burgeru baš, da!! Imaš ga i u Ali Kebabi sad, uz nadoplatu od 7 kn na pomfri.
TITANXIS Sve je to fino i ukusno ta street food i sl. da ne bi neko krivo shvatil ali ja bih radije jel Mirekovu domaću klopu.