Tzereen Picek možda frajer radi na blagajni, šovinistu jedan 😃 Edit: btw, meni chicken cheese deluxe izgleda najprivlačnije. Baš me zanima kakav je umak unutra, bojom podsjeća na onaj iz McCountryja. Ako da, svršavanje samo takvo!
Fenix Dužnost ispunjena. Tzereen meni chicken cheese deluxe izgleda najprivlačnije Nešto mi je u sjećanju da sam ga probao prošle godine i da je bio vrh. Sad sam se dvoumio, bogami slomilo me vaganje 😄
Fenix Picek ja stvarno mogu puno pojest i jedem puno, ali u mekicu me jedan burger ubije. A meni pogotovo. Vise napuse nego sto ubije, ali svejedno ne mogu vise 😄 Druga runda s Tzeom i njegovom curom
Tzereen Picek kad sam u takvoj nedoumici uzmem oba, to je najjednostavnije rješenje. That's what she said. (da, gledam Office maratonski već neko vrijeme...)
Tzereen Fenix jel jedeš i pomfri njihov ili samo burger? Jer mene burger ne ubije, ali pomfri da. Iduća 24 sata sam u kurcu. Ali vrijedi, jer su jebenog okusa.
Picek Fenix evo baš sam u subotu pojemo BigMac menu (OK, sa salatom, a ne pomfritom) i još jedan McCountry kraj toga. A mogao sam i još. Rekord mi je 4 BigMac menija (znači burger + pomfrit + cuga) za večeru, bila je na faxu u pitanju oklada s frendom.
Fenix Tzereen jel jedeš i pomfri njihov ili samo burger? E bas zato sam samo burger uzeo sad inace bi mi ubilo produktivnost. Moguce da su krumpirici ti koji su zajebanu Picek a za rekord mogu i ja koliko hoces. Mogli bi jedan duel nabacit (dok nas gleda Tzeova cura)
Picek Fenix možemo jednom nabaciti, samo kad neću imati nekih utrka i kad si mogu priuštiti tak nešto 🤣
yakuza_stinger Ja sam svoj cilj ostvario prije koji mjesec. Pojeo cijelu veliku pizzu u Oro Goru. A prošli tjedan analiza je pokazala broj 7.0 kod vrijednosti glukoze u krvi, a iznad 6.9 je za moguću šećernu bolest - tako da baj baj fast food možda za sva vremena
yakuza_stinger Domaći, uvijeni i cik-cak (izgledaju ko hešteg) - ubijao sam ih uff Papa's ima još jebenije domaće, kao i Brewbites, al cena ode u visine
Picek Otkriće mi je pomfrit od batata, zdraviji je od običnog pomfrita, a okusom ubija. Zadnje sam jeo u Rocket Burgeru u Tkalči no već neko vrijeme je zatvoren, a ne znam gdje ima dobar za pojesti.
DarkPunisher Picek Evo bas ljetos probao u Malinskoj na Krku (King's Caffe - ko je u blizini otici obavezno) i moram se slozit, bas je otkrice, jako jako fino. Neki dan sam ih vidio da imaju u Ali Kebabi.
Tzereen Picek odličan je bio, naročito u Rocket Burgeru baš, da!! Imaš ga i u Ali Kebabi sad, uz nadoplatu od 7 kn na pomfri.