Prika Miro Top,hvala...slikat cu,samo moram tecu kupiti. Jesu to one u kojima brodete pravimo? Odavno je moram uzet,sad cu to pozurit.(https://images.app.goo.gl/dm5HsYaQqbx9w3A68)
Miro Prika Nije to ti je ona teska a takva velika ako uvatis na nekoj akciji proci ces jeftinije inace to ti je preko 700kn. foggy Je nadi mi jos razloga da se debljam😀😀😀
Prika Miro a to mi je preskupo,treba mi svejedno teca za ove brodete i slicne stvari...vec sam vidio da kostaju prave oko 300kn,to bi dao...preko 700kn je previse..i jos moram zenu netjerat da ispece 😃😃
Miro Prika Ja san svoju uzeo u plodinama na nekoj akciji ali imala je rucku neku plasticnu pa san skinuo i stavio drugu
Tuhy Batak neki dan. Ja se tamo uprasim, majketi 😍😍... Ne znam dal je punjena pljeska bolja kod njih il kod Graše (a porcija pri Graši je doslovno za najveće prasce, to trebaš bit dasa da pojedeš
Tzereen Tuhy e ovo iznad tvojeg je moj osobni izbor - Đevrek. Nevjerojatno ukusno. A tek ovaj kruhek njihov...mljac...
someone Nisam dugo bio u Batku. Inace kad mi se jede pljeskavica odem i pojedem "Bartol Kašića" u Tomislavu na Kvatricu ali mogao bi slijedeci pit svratiti u Batak.
Tuhy Tzereen Dobar mi i đevrek, al mrrrvu je ljuto, a toga uopće nisam fan. Nije problem ni u tome se ugušit, al ak mogu birat, biram pljesku 🥰
Tzereen Ma unatoč batku, tpk, graši, budweiseru, chevosu... Jedan jedini je Srbin. I dalje izgleda kao da je zapeo u 1973., ali klopa je jebena.
Tzereen Tuhy da, onda skroz kužim. Ja baš volim pikantne i ljute stvari. Mislim da sam si već pokvario okusne pupoljke skroz 😆