- Uređivano
FFA: Food For All
Samo nečural,bajo moj.
Sinoc pokusao pohovane banane napraviti,jer sam ih jeo u jednom Kineskom restoranu u Klagenfurtu.
Zali Boze banana iskoristenih,propalo sve xD
Ne znam kako oni uspiju,al je presavrseno bilo.
EDIT:
@Solide,to za Iftar spremas jel ?
Ja volim kuhat. Ali tost mi je za sad rekord :'(
Solidna Zmija se kvalitetno hrani, vidim. Doduše, ja bih smanjio sa zelenjavom; to mi je nekako više za salate, a ne za kombinacije s mesom.
Stavio bih i ja par slika, ali što kad nemam čime uslikati (pa ćete mi morati vjerovati kad kažem da znam spremati klopu; nebih vam ja lagao).
Deserte slabo pravim, u pečnicu malo kad nešto stavim, ali zato sam virtuoz kad su tavica i/ili lonac u pitanju.
Uostalom, kulinarstvo je muška umjetnost; svi poznatiji kuhari su muškarci.
Mogao si samo prerezati te palačinke, pa da vidimo što u njima ima. Osim ako ti nisi...
...član Nutella klana?
Dobro to izgleda Snake, ide to tebi.
Mogo bi pocet slikat hranu po tim restoranima. Znam da neki misle da je taj trend blah, al puno korisnije uz opis jela prilozit i sliku recimo, pa napravit to kako spada.
A i fora mi je sve sto ima veze s hranom.
[deleted]
http://www.jutarnji.hr/zelite-spasiti-planet--prestani-jesti-nutellu--francuska-ministrica-pozvala-na-bojkot-slasnog-namaza/1367592/
Solide ti ničim izazvan spravljao brokulu
Uh, čovjek samo ogladni od ove teme.
Mogao si samo prerezati te palačinke, pa da vidimo što u njima ima. Osim ako ti nisi...
...član Nutella klana?

CroZac_Drake al sam se zaželio roštilja dobrog, nisam ima od prošle godine :-(
Solide ti ničim izazvan spravljao brokuluHah pa mora malo kvalitetnih vitamina u ishranu jel ;D
Btw. sam sam skužio mali trik prilikom pečenja piletine i krompira, naime dodao sam u dva suprotna ćoška svježeg bijelog luka (četvrt), sve prekrio aluminijskom i tako nekih 50-tak minuta pekao.
I onda još nekih 15-tak sa skinutom folijom ostavio da se zapeče.
Aroma od tog luka je bila fantastična
Ne volim jesti pečeni luk, ali običan da. Evo sad se nažderao luka, valjda neću sutra cijelu učionicu zasmrdjet
Ni ja ga ne jedem, samo ga ostavim dok se peče, jer sva hrana dobije taj neki šmek.
A kad se sve ispeče, luk bacim.
Ja ga mogu samo uz kljukušu.
Ja volim pečeni luk.
...iako me nitko nije pitao.
Češnjak je zdrav, ali ja ga već neko vrijeme izbjegavam. Jednostavno... ne ide. Ne volim njegov okus.
Mladi luk isto slabo jedem u zadnje vrijeme.
Več vidim da če ovo bit moja najdraža tema :,ak bute dobri dobit čete i pokoju profi slikicu
Solid reci im s čim si punio palačinke
Bio pred dva dana u ovom Burger Kingu šta je sad otvoren u Areni... prije sam bio samo jednom i to u Budimpešti... Sad sam koliko me sjećanje služi uzeo istu stvar kao i tamo, ali je bilo nesvjesno. Double Stakehouse Burger, čudo je burger... Ona slanina je premoćna... Okus odličan, a mesa ne fali... Dobar je BK, samo moram još probat ostatak asortimana pa da vidimo malo bolje.
[deleted]
snimite ovo
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ovakav-hamburger-na-plitvicama-kosta-30-kuna-ovo-nisam-ni-u-menzi-vidjela-1011712?utm_medium=Blok&utm_campaign=Partnerski+portali&utm_source=24sata
Ja sam danas treči put bio u Papas-u. Fenomenalna hrana i atmosfera. Onaj njihov Papas burger je izvrstan, ljudi ljubazni, interijer jako fora uređen i prilozi su isto dobri. Preporuka svima koji nisu bili.
Ja odoh sutra na ražnjiće od veprovine. Kako to dugo nisam jeo...
Čuo sam i prije za njih, a htio bi probat pa da te pitam. Di imaju lokal/e?