oxi Miro miro, ako budem dolazila za zimu, moras spremiti peku. Ja cu uzet za piti, i spremiti kolace a ti skuhaj nesto fino. (Samo češnjaka nemoj puno)
Miro oxi E jebiga nisan strucnjak od peke, pod pekom samo san pizzu spremao. Meso nisan pod pekom spremao, doma nije nitko preveliki ljubitelj pa onda nisan ni pokušava. Mama to pravi kad baš duže ne spremamo, jedino bi volija kruh nauciti pod pekom spremati to obožavan. Ali spremin ja i u špakeru štogod neces gladna biti Ali za ovo živin
danko-b masakr pilica 😅 Najfinije mi je kad ih izvadis u posudu pa ona mast dolje, mene to sjebe jer se vec od tog najedem.
Picek Bili u subotu u Mr. Moo na tjednu restorana. Prezentacija i serviranje hrane odlično no okus je prosječan, ništa za pasti na guzicu. Interesantna je fuzija nekih okusa (tipa kivi u rižotu s kozicama, mango u rižotu sa špekom i sl.) no to mogu i doma napraviti.
Picek Prvo je juha od cikle i kreme od kozjeg sira. Drugo je rižoto s kozicama, kivijem i ne znam kaj još ima. Treće je dekonstruirana zagrebačka kremšnita.
Picek To je za nekoga tko voli isprobavati nove stvari. Iako volim tradicionalnu hranu uvijek volim probati nešto novo, tako je bilo i u ovom slučaju. Da li bih se vratio tamo - vjetojatno ne bih.
DarkPunisher Mr Moo je prije bio bas dobar plejs za pojest dobar burger za malo para. Sad su to pretvorili u nekakv kič sa jelima kakvi se serviraju u francuskim restoranima di ti je desert doslovno kuglica i kosta 10 eura. Uzas.
Picek Miro ovo izgeda vrhunski pripremljeno, točno onako kako treba biti. Ovo ljeto smo u par restorana probali tunu i ne znam da li je igdje izgledala ovako. Uglavnom je prepeku ili nr. u menu piše da je tuna steak, a serviraju tagliatu i slično.