Picek Bili u subotu u Mr. Moo na tjednu restorana. Prezentacija i serviranje hrane odlično no okus je prosječan, ništa za pasti na guzicu. Interesantna je fuzija nekih okusa (tipa kivi u rižotu s kozicama, mango u rižotu sa špekom i sl.) no to mogu i doma napraviti.
Picek Prvo je juha od cikle i kreme od kozjeg sira. Drugo je rižoto s kozicama, kivijem i ne znam kaj još ima. Treće je dekonstruirana zagrebačka kremšnita.
Picek To je za nekoga tko voli isprobavati nove stvari. Iako volim tradicionalnu hranu uvijek volim probati nešto novo, tako je bilo i u ovom slučaju. Da li bih se vratio tamo - vjetojatno ne bih.
DarkPunisher Mr Moo je prije bio bas dobar plejs za pojest dobar burger za malo para. Sad su to pretvorili u nekakv kič sa jelima kakvi se serviraju u francuskim restoranima di ti je desert doslovno kuglica i kosta 10 eura. Uzas.
Picek Miro ovo izgeda vrhunski pripremljeno, točno onako kako treba biti. Ovo ljeto smo u par restorana probali tunu i ne znam da li je igdje izgledala ovako. Uglavnom je prepeku ili nr. u menu piše da je tuna steak, a serviraju tagliatu i slično.
Miro Idemo probati nesto novo Pola vepra na ražnju Kad se spece viditi cemo jeli je eksperiment uspio
Prika Ima neki recept Ceski,zamotas ga u foliju i tako peces par sati da dobro omeksa...i onda skines foliju i ostavis da se pece tako uru vremena...da dobije boju... To Cesi prakticiraju i bomba je!
Miro Prika Nema tu omeksivanja kad polovica ima ssmo 4,5kg tako da kad se spece biti ce mekano. Problem kod motanja i folija je taj da se meso ne pece nego vise se kuva tako da nisan ljubitelj
Prika Miro ma jasno,,ja sam govorio o cijeloj... Ali mora se kuhat da omeksa ipak je to divljac..i onda ga zapec... Ja nisam probao ali ima njih par sto mi govore da je vrhunska stvar..
Miro Prika Evo kroz par minuta skidam sa vatre, malo san kušao i iskreno nisan zadovoljan okusom traži mi zacine da ubije tu divljinu. Dica su probala da je super. Sad kad sidnemo svi za sto bas me zanima kako ce biti