oxi Miro miro, ako budem dolazila za zimu, moras spremiti peku. Ja cu uzet za piti, i spremiti kolace a ti skuhaj nesto fino. (Samo češnjaka nemoj puno)
TITANXIS Njam, njam, konačno malo ribljih specijaliteta, samo neki pajceki, (ali jebiga i ja ih obožavam), ovce, janjci, kravice i ostala telad.
Miro oxi E jebiga nisan strucnjak od peke, pod pekom samo san pizzu spremao. Meso nisan pod pekom spremao, doma nije nitko preveliki ljubitelj pa onda nisan ni pokušava. Mama to pravi kad baš duže ne spremamo, jedino bi volija kruh nauciti pod pekom spremati to obožavan. Ali spremin ja i u špakeru štogod neces gladna biti Ali za ovo živin
danko-b masakr pilica 😅 Najfinije mi je kad ih izvadis u posudu pa ona mast dolje, mene to sjebe jer se vec od tog najedem.
Picek Bili u subotu u Mr. Moo na tjednu restorana. Prezentacija i serviranje hrane odlično no okus je prosječan, ništa za pasti na guzicu. Interesantna je fuzija nekih okusa (tipa kivi u rižotu s kozicama, mango u rižotu sa špekom i sl.) no to mogu i doma napraviti.
Picek Prvo je juha od cikle i kreme od kozjeg sira. Drugo je rižoto s kozicama, kivijem i ne znam kaj još ima. Treće je dekonstruirana zagrebačka kremšnita.