Fico danko-b Imena i meni ne pašu. Moram provesti 20 minuta čitajući opise da znam kaj hoću naručiti. No to "pretanko" tijesto je meni taman. 😄 Ako želim natrpanu pizzu, ili ju sam napravim ili odem do Chello'sa. Inače mi Duksa baš sjedne. Nešto mi baš paše u tom tijestu
PhoenixMode Prošle godine kad sam bio u Marini Murter sam jeo najbolji burger do sada. Burger Place Muu i Antivegan burger, nešto najbolje što sam okusio u životu. Čak je i Muu Muu burger odličan, no Antivegan melje sve pred sobom. Pored takvih restorana nikad ne jedem u lancima poput Mekića.
Picek Večeras bili s društvom u Bombay Grillu u Tkalči. S par strana smo čuli kako je to najbliže indijskoj autohtonoj kuhinji što se može pojesti kod nas. Da li je to istina ili ne, ne znam no hrana je stvarno ukusna i baš smo se najeli. I cijene su više nego pristupačne. Znači, predjelo, glavno jelo i desert te dvije pive, sve skupa cca 130kn.
Picek weky pa platio sam ženi i sebi jbt 😂 Ovo sam naveo cijenu po osobi čisto za primjer koliko dođe. Bilo nas je 10, kak da znam tko je kaj jeo 😂
oxi Miro miro, ako budem dolazila za zimu, moras spremiti peku. Ja cu uzet za piti, i spremiti kolace a ti skuhaj nesto fino. (Samo češnjaka nemoj puno)
TITANXIS Njam, njam, konačno malo ribljih specijaliteta, samo neki pajceki, (ali jebiga i ja ih obožavam), ovce, janjci, kravice i ostala telad.