StarFox_N
Po njegovom receptu. Bez prženja luka, vrhnja za kuhanje i ostalih monada.
Samo ne koristim guancale jer mi je to iskreno preskupo. Uzmem pancetu, za karbonaru što masniju jer ne stavljam ulje u tavu nego panceta pusti svoje.
I za sir uzmem parmezan.
Četri jaja; tri žumanjka, jedno cijelo i 100g parmezana. Za nas dvoje. I kakvih 35 deka pašte. I mljeveni papar u jaje i parmezan. I malo vode od pašte, ali doslovno malo, tri jušne žlice "pasta vater"
I kao šta kaže u videu, obavezno skuhanu paštu miješam, minutu dve u tavi sa pancetom na laganoj vatri. I napravi razliku.
Pašta su špageti od barile no13
I ni slučajno jaje ne stavljam u vrelu tavu di sam mješo pancetu i paštu! Jer na vrućoj tavi jaje postaje kajgana.
Paštu i pancetu prebacim u lonac di se kuhala pašta i ubacim smjesu od jaja i parmezana unutra i dobro izmješam