Čak 2. put ove godine 🤣

Prva slika na moment pomislio da je neki robot ko wall e ili neki iz sw-a😃

Inače nisam baš ljubitelj carskog mesa, ali baš ovako na ražnju kao Miro znamo često peći i to bude top.

6 dana kasnije

Rekao bih da je burger.

I vidi se slanina. Opet Bacon Rosty i onaj Cheese Deluxe.

5 dana kasnije

Ajmo malo mesne pornjave

Ramstek na ražnju i umak od hrena

U prebranac stavio još pancete, crvene paprike u prahu i češnjaka u prahu te ga stavio peći 25 minuta;

I svinjski vrat začinio i speko na tavi. Meso je bilo ko putar mekano

Netko kaže čobanac neko čorbanac. Uglavnom davno prije san isao morima interneta i foruma i od par recepta sastavio svoj. Spreman ga za fešte ili kakve događaje a ima sam i pohvala od par Slavonaca što su jeli. Jedino bi za svoj gušt ja napravio ljuče ali jedu i dica pa onda bude blaže.

Uglavnom donio stari veprovine i skupilo se dosta pa san lipo spremio doma i staviti cu u kese vakumirati pa u led i vadim po potrebi.

Meso je bilo veprovina, jelen, srna, junetina, bravetina i svinjske nogice.

    Top! Na većini momačkih gdje sam išao često je bio čobanac uz odojka i janjca.

    Naravno da se sve jede ali da moram birati radije čonanac nego bilo što drugo! Još kada je malo ljući tri dana bih ga mogao jesti.

      Miro po meni mora bit blago crveniji, ali vjerujem da je bio odličan. Jedan čovjek što kuha po feštama otkrio mi je mažuran kao tajni sastojak i od onda ga i ja uvijek stavim, vrh je. A za ljutinu svatko u svoj pijat malo kajenske paprike, ili ja znam u teglicu u maslinovo ulje stavit ljute papričice, pa to kapnut.

        StarFox_N

        Da na dosta momacki sa ga spremao a onda ga mogu i vise zaljutiti. Mada onom kome spreman pitan ga koliko ljuto ce da spremin.

        Fenix

        A par zlica crvene šafran paprike, više od toga nemogu staviti da nebi puno preuzelo ili dalo žukost.

        Ja stavim sebi tobasca za jos ljutine

        6 dana kasnije

        Lososososos

        Pola odojka na raznju

        Ubili se kako je dobro ispalo

        Nije za Michelinovu 🌟… pa čak ni za pohvalu al ajde.

        Pohani kruh premazan Dukat namazom. Podsjeća na djetinjstvo jer sam kao klinac to često jeo. Ima mi neki poseban gušt.

        Ljudi ga pohaju na više načina. Ja koristim samo jaja i sol.

        Kao desert Linolada Duo na kruhu. Bolja mi je od Nutelle.

          Ja sam posto MIšelin šef za karbonaru!! Ha-Ha-Ha