Brijac

Sudeći po slici, bit će za prste polizati, samo pazi da ti ne ispari sva voda pa ništ od lizanja! 😄

Ostatak polovice janjeta i kokos

Moran se pojadati da je janjetina kriminalno losa ali bas losa, slađa jebena kokoš od nje.

Janje 220e

Kokos 8e

herc

To je sramota za našu domaću kuhinju koja je bogata receptima i načinima pripreme.

Sve nešto talijansko, kinesko, meksičko, francusko, japansko, indonezijsko kod nas je IN.

Simple, police i pljeskavica

Ono kad ti @Tuhy otpelja ženu na večeru pa jedeš sam.

Jučer napravio prvi put Chilli Con Carne. Buraz i ja smo to stalno jeli dok smo u istoj firmi radili i sad već preko 6 mjeseci nisam okusio pa rekoh idem probati napraviti i baš sam pogodio, full me podsjetilo na taj koji smo jeli samo sam ja napravio malo ljući što mi odgovara.

Danas betonaža (uz pomoć prijatelja) pa se kuhao čobanac.

Nitko ga ne napravi dobro kao Slavonac.

@chono

Tvoj stari nam ga je kuhao. Vrh!

StarFox_N ja gletam cijeli dan i jos se pitam zasto ga nema kod mene 😃

TITANXIS

Polovica otkinuta opet na pola i zaokrenuta da bude isto na obe strane radi lakseg rotitanja raznja.

Danas sam jedan Rib-Eye bacio na OptiGrill. Mogao je i malo crvenkastiji biti, ali svejedno se meso topilo u ustima.

Brijac

Biti cu grinč

Ne izgleda dobro

Nemaš ništa boje na mesu izvana pa ispada vise kuhano. Probaj drugi put dignuti temperaturu ili jednostavno opti nije za steak.

Ja gledan uzeti tavu od ljevanog željeza baš iz tog razloga da bude meso sa koricom izvana.

Sadašnja tava mi daje promjenjive rezultate kao da se nemoze ugrijati dobro a kad stavin meso odma dosta izgubi topline pa onda meso izvadim da se digne temperatura pa ga vracan.

Miro

Ma def nije idealno, ali nemam baš vremena od male djece za eksperimentiranja nekakva. Ovo mi je idealno jer ubacim unutra, peče mi na tajmer i javi kad je otprilike medium rare, a ja sa strane mogu raditi nešto drugo. Okus stvarno bude oke i ne bude žilavo (al to ovisi i šta kupim) tak da za ovako pečenje stvarno oke.

Možda nisam nikad pojeo kako treba ispečen pa ni ne znam šta je pravi stejk, ali bit će i toga, isto sam gledao te tave od lijevanog željeza i definitivno mi je u planu kupiti i tako ih peći.

Ja imam Lodge tavu, skupa je ko sam vrag. Uglavnom, kad sam prvi put radio steak doma, smrdila mi je kuhinja i dnevna soba 10 dana po mesu, bilo je 80cm dima od stropa. Dobro da mi netko nije zvao vatrogasce kad sam otvorio vrata od balkona i kad je počeo van sukljati dim. To je bilo prvi i zadnji put da sam to tako doma pekao. U Pevexu sam kupio rešo na indukciju i sad to ispečem vani.