TITANXIS E sad te pitam koliko ti vremenski treba otprilike ta priprema janjetine ili odojka za ražanj ne računajući soljenje i sam pac?

Prvo nekih 15 min da pometen komin pripremin drva i sve za peci.

20ak minuta treba da se stavi na razanj i onda od 2 do 2 ipo sata se pece sve ovisi o mesu debljini mesa ima li kakvog vijetra vani dok pecen i to.

Na meso ide samo sol nikakav pac ni u ludilu.

Ostalo mi za rucak sutra i to je to

7 dana kasnije

@fensisuperstar

Ideš!!!!!

Neki ovdje rade torte po receptima drugih a ti imaš svoju a nisi nam se nikad pohvalio e moj druže kapetane!

Ženi sutra rođendan trebali smo malo u đir i negdi na rucak ali guzva i ruzno vrime pa smo ostali doma a onda ipak treba malo bolji rucak

Tako da pikanja u sous videu i pomfri

Ne radim si često cheeseburger ali kada radim to je mrcina od 400 grama mesa u somunu.

Možete zatvorit thread.

StarFox_N

Baš sam pri večeri i ono slikam si što jedem pa da šiknem ovamo i vidim ovaj čisburger staviš pa si mislim pa kak ću nakon toga ovu moju sirotinju stavljat. 😁

Nije da reklamiram brend Dobro nego nisam već neko vrijeme pršuta papal a od Dobro mi je super. Baš je Dobro dobar bez konervansa i aditiva. Što za večeru rekoh, pa pao grah na pršut i kruh.

Uglavnom se držim gaming tema pa mi do danas uopće nije sinula ideja da koji put postam nešto ovdje. Da ne duljimo:

Kremšnite.

Kupovni kolači uz kavicu i nije tako loša kombinacija nakon Uskršnjeg doručka.

brate ovaj @Miro će biti razlog zašto ja neću smršaviiti. Kad god odlučim postit malo pogledam topic vidim tu mamojebačku hranu i mesine i brate nemrem izdržati. 😃 Miro bi i mrtvima otvorio apetit

Reko sam ženi da se ne brine za ručak danas pa je odluka pala da napravim juneći paprikaš:

Javim kakav ispadne.

Brijac

Sudeći po slici, bit će za prste polizati, samo pazi da ti ne ispari sva voda pa ništ od lizanja! 😄

Ostatak polovice janjeta i kokos

Moran se pojadati da je janjetina kriminalno losa ali bas losa, slađa jebena kokoš od nje.

Janje 220e

Kokos 8e