Ja cak ko musko razmisljam nekad dok gledam u ono janje da mu dam da me jebe…

1000 kvadrata ne moze zamijeniti one janjce koji su svako drugi dan u njega na raznju 😀

Fenix

Iskusno si uočio ✌️ A tek smiješna cijela u restoranu Nikice Jelavića od samo 12 eura za ovo jelo + krompirići koji nisu na slici

Prika

Evo baš raspravljam sa dicom ocemo u nedilju nesto na razanj staviti nismo dugo🤣🤣🤣

Miro ja ne znam kako nisi alkoholicar…jer ja imam problem kad god vrtimo janje na raznju popijem 15 piva…

Ma ja zivim za to da me netko nazove i rece hocemo li okrenut janje…doslovno...to uzbuđenje kad ga nabijemo na kolac…solimo…i kad se pocne vrtit…o trenutku kad se skine sa raznja necu ni govoriti…

Giphy - Miracle Snakes GIF

Prika

A jebiga ne pijen pivo i vino jednostavno ne ide, tako da nemogu doci do toga da se tek tako opijem.

Kad pijen onda je tu jeger jer sutra nema nuspojava i ne zelin onda testirati ista drugo.

Miro pa jesi i ti. Jel' ne vidiš da čovjek želi da ga pozoveš?

Prika Ja cak ko musko razmisljam nekad dok gledam u ono janje da mu dam da me jebe…

brate

@Miro treba otvoriti pečenjaru neku, nazvati ju Sveti Praščić i tri janjca i bio bi pun 24 7. Nema sokova i pičkasta pića samo voda, pivo i travarica, ako oćeš nešto drugo idi siši kurac i bok.

buz bas me zanima kakvo je.

Molio bi onoga tko bude odgovarao da u zagradi napise koliko kila ima…tako mi je lakse procijeniti pravog zderonju