Brijac Fenix Da, nije ona obična “mamima” pizza kakvu sam do sad jeo koja je tvrda i sir obično izgori gore. Ovo je žena našla na nekoj Sašinoj kuhinji i po tome napravila i baš je top ispalo.
weky Fenix Zamirisalo mi pa išao i ja napravit jednu. Zab sam poslije slikat Preko cijele ove pizze piše Zagorje. Ne moraš ni skrivati od kud si.
buz Ja si mislim uzeti onu Ooni krušnu peć za pizzu. Frend ju je osvojio na nagradnoj igri, pizza je top kad se u tome peče. Jedino što je dosta skupa, oko 350€. Za to mogu puno pizza naručiti .
Miro buz Gleda san skupo ko vrag Jedino da je pratiti stranicu za black friday jer mozda imaju kakav jebacki popust
weky I ja sam ih snimao. Ali... cijena peći + cijena sastojaka budućih pizza. Mogu godinama naručivati.
buz Miro One od 16" su i duplo skuplje. Ova manja od 12" je po 350€, ali je dosta za jednu osobu da se najede. Ja mogu pojest pa mi je taman bilo dosta. Razmišljao sam čekati BF, ali jede mi se sad dok je još vani toplo za pripremat. Tebi je svejedno na jugu.
Miro buz Ja san tako sous vide kupio kad je bio black friday, isplati se ako je ponuda dobra. Ja gledan bilo ovo uzeo, mozda bi se osjetila razlika https://www.tasty.hr/Po%C4%8Detna/gclid/EAIaIQobChMI1MnTwu_x8gIVgeJ3Ch1AVAVAEAAYASAAEgLOgfD_BwE Savjet je kad idete peci pizzu u pecnici ja je pecen na temperaturi do kraja i barem pola sata prije upalim špaker. A tisto se krene praviti dan prije onaj neki starter
buz Miro Vjerujem da bi, jer je u tim krušnim pećima pizza ionako prekratko da bi se osjetio okus dima i drva.
Fenix Miro ovo je legit, funkcionira na bilo kakvoj samotnoj ploci samo je treba dobro zagrijat prije pecenja. Bude kao iz krusne peci EDIT: Prijatelj uzeo u Bauhausa, mislim da je i jeftinije
buz Fenix EDIT: Prijatelj uzeo u Bauhausa, mislim da je i jeftinije Ako ju je uzeo, onda naravno da je jeftinije...
Miro Fenix Moga bi đir do bau viditi ima li Samo mi treba i lopar neki da je mozes lipo staviti na kamen i kasnije izvaditi