[deleted] Ovo izgleda super lako i super fino.Kad napravim svoju verziju poslikam a do tad imate video. https://www.youtube.com/watch?v=ZR6gVLjCRCo
gunner Uuu izgleda lipo, ali triba pogodit dobar kruv.Evo jos malo..Didova adidaska i didova kapula. ))Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Prika Kakvu sam ja lani pancetu imo,majko mila takvu sam cijeli zivot trazio!Ja mislim da nikad vise takvu necu imat ,idealno skinuta i idealan omjer crvenog i bijelog uhNa dijeti sam necu u ovu rubriku dolazit,pocet cu eseje o panceti pisat
gunner Hahaha i ja je pojeden brdo.Stavljam je u pecenje, toc, kajganu, sve i svasta.Dida je Bog. ))Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
[deleted] Puretina sa raznim povrćem iz pecnice..(Buća,paprika,krumpir,mrkva,tikvice)Krema juha brokulaI alvejz koka kola.. I the Ajvar smo sami proizveli..uglavnom bilo je napeto. Mješanje pogotovo
gunner Ubij me nisan siguran.. ))Mislim neki juneci snicel, uzeo u staroga iz zamrzivaca prvo s reda.Bila su jos dva ali sam ih odvojio sa strane, da nebi mislili da san radio toc sa jednim snicelom haha.Njoki su moj rad takodjer. )Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
someone Miro još i jebeno izgledaš s obzirom kako kuhaš. Ja bi se ugojio ko stoka da sam na tvom mjestu kolko bi se ubio u hrani.
Tuhy Prestrašno. :)Ić ću opet k tebi na jedan vikend, jbte dijeta i sve, slike bi pojeo kako dobro izgleda