Brijac

Dobra ideja i znam da je tak još i bolja pizza, budem sljedeći put. Ali za tak nekaj da samo na papiru pećem bi trebala onda neka lopata, pogotovo kad vadiš onak vruće. Mislim nespretno mi je tak vadit ak nemaš neku ravnu tvrdu površinu sa drškom da to transportiraš do stola ili cijelu rešetku izvadit sa tom pizzom.

    TITANXIS ili cijelu rešetku izvadit sa tom pizzom

    Ovako. Tako ja radim.

    Sto je ostalo sam povadio i ostavio šug, onda skuhao paštu i imali smo sad i bomba veceru.

    Idemo dalje nema stajanja

    Ovo izgleda lepo i ukusno a sad sam momentalno sit jer sam se najel a da nisam, pojeo bih si laptop sa tom slikom.

    Jučer ovo:

    a danas bit će ovo:

    poriluk varivo

    Varivo od poriluka i ječma

    kud ćeš bolje!

    update:

    U međuvremenu napravio i kolač (biskvit sa ribanim jabukama).

    Prika

    Daj pliz nemoj čovjeku sad smetat!

    Evo ja ću ti janje dat.

    U Srbiji ukrali janje. Vlasnici ih lovili autom, svi su sletjeli. 7  ozlijeđenih - Index.hr

    ^^ Danas sladak, sutra slan.

    Dakle nakon svih eksperimenata skuzin da nisan proba ramstek na raznju.

    Bio u mesnici uzeo komad od 5.5kg ocistio ga od kosti i svega i dosao na 3.7kg

    Napravio dry brine i evo ubacuo u frizider i sutra spreman.

    Valjda ce biti dobro

      Miro

      To je kvalitetan dio kravice i bit će dobar i fin i da ga sirovog popapaš a kamoli ne na ražnju.

      Eto stavio si ga pak na grill u frižider.

      U bomba ispalo

      12 dana kasnije

      A de je meseko, gdje su ribe, ljetne salate, voće, povrće, sladoledi?

      Svi ošli na dijetu?!

      Kad radin od 7 do minimalno 19 neman volje niti za isti kamoli za spremati

      Dajte mi papat bilo što, mogu i jaja na oko!

      @Miro imam za sutra komad ramstrekan od pola kile. Što ćemo?

        Fenix

        A tava ili vani gradele.

        Ako je debel imas dosta prostora da ga speces kako triba, ako je tanji onda ultra ugrijana tava i dobar žar da brzo dobijes koricu a ne prepeces ga

        Evo ga, za prvi put ispalo odlično, bolje nego kad sam dao 300kn za isto u restoranu. 4 ipo minute s jedne strane, 3 s druge, ali ako opet budem radio produžit ću malo. Previše rare za moj ukus.

        Ali nije mi neki show. Ukusnija mi je sva druga klasika sa gradela.