Miro Ovo sto se danas dogada na forumu je vec zabrinjavajuce od vjezbi trcanja dao fastinga(fistinga) i jos su @Fenix zacarali i uzeli u svoj kult. Odma trk u vrt izvadio mlade krumpire i dodao teletine. A krumpir mladi uf fantazija.
TITANXIS Riba je oslić. Sorry za zamazani tanjur od juhe jer dupli tanjuri idu na stol samo kad dođu gosti 😆
Miro Malo san prikupljao informacije o tom fastingu i ako san dobro shvatio Krecem sa princes krafnama Onda za rucak odojak i kokos sa raznja a za desert
danko-b Miro Znaci volis plazma sladoled, nisam ga nikad jeo Imas dobru staru Njofru i ja je kupio bila na akciji u Konzumu sa Silkmilkom. Volio bi probat bananko sladoled od Leda. Nedavno sam jeo ova, j pa se razocarao.
Miro danko-b Plazma mi je top Jucer bili u špara akcije su pa uzeli svega ali napokon se vratio njofra a za ostalo cemo lako
Miro TITANXIS Paška sol i ninska sol dolaze iz tunisa mislin a jos oni nesto proizvode ali to je sve kurac i vise za ukras.
TITANXIS Miro Prolazim tamo svake godine kroz pašku solanu i vidim tone vreča soli u dvorištu, bageri i viljuškari tam nešto kao vozikaju a bazeni za isušivanje mora su uvijek puni i ima ih pun kurac tih bazena. Sad dal je to dovoljno za nas ili imamo i viška za izvoz ili to zapravo ode sve odabranima a nama kak veliš iz Tunisa, ne mogu znat ali vrlo moguće.
Miro TITANXIS Pošto radim u luci i istovaram sol za njih znam o cemu pricam. Ovo gore slikano je brod koji je istovaren prije misec dana 6000kubika soli Za nin jos nista nije doslo I sad ti to ide svaki dan koji kamion za pag i tamo se radi prerada
TITANXIS Miro Onda je to tuniško-paška sol, varaju nas a onda je upitno i za himalajsku sol koja možda nije vidjela taj planinski lanac negdje u Pakistanu. Možda samo tamo obrađuju tko zna otkuda dobivenu ko pažani tunišku.
TITANXIS weky Nemam pojma koliko žlica čokolina sam stavil, ne brojim, ovak sipam iz vrečice pa koliko mi paše a jedino sa sigurnošću ti mogu povedati da sam 2 žlice šećera stavil.