TITANXIS Umjesto uobičajene šunke na pizzu sam stavio po prvi puta sirove nasjeckane čevape. Sočno i ukusno.
Fenix Na fastingu sam peti dan, toliko dugo da mi ovo odlično izgleda. Ali stvarno, da se ne uvrijediš, izgleda super, ali mozak mi ne može probavit tu kombinaciju
TITANXIS Fenix Dobro ti Torgue veli. Mozak ti je samo smetnja u takvoj nezamislivoj kombinaciji mada je on i smislil takvu kombinaciju 😆 ali nakon šta se ispeće nema šta radit više. Jezik, zubi i želudac su glavni akteri. To ti je poput lazanja, čevapi su ionako mljeveno meso koje ide uz dizano tijesto. Ja jedino na pizzi ne mogu vidjet ribe ili nekaj iz mora jer mi nisu omiljena klopa jer to je druga priča a svo meso ide, pa i Mirekovog janjca bi mogel izdržat na pizzi.
danko-b Fenix Ej 5 dana, svaka cast ja bio prije 2 tjedna 3 dana, a prosli tjedan 2 dana. Super se osjecam, samo kaj ne treci dan kiselina ubila.
Miro Ovo sto se danas dogada na forumu je vec zabrinjavajuce od vjezbi trcanja dao fastinga(fistinga) i jos su @Fenix zacarali i uzeli u svoj kult. Odma trk u vrt izvadio mlade krumpire i dodao teletine. A krumpir mladi uf fantazija.
TITANXIS Riba je oslić. Sorry za zamazani tanjur od juhe jer dupli tanjuri idu na stol samo kad dođu gosti 😆
Miro Malo san prikupljao informacije o tom fastingu i ako san dobro shvatio Krecem sa princes krafnama Onda za rucak odojak i kokos sa raznja a za desert
danko-b Miro Znaci volis plazma sladoled, nisam ga nikad jeo Imas dobru staru Njofru i ja je kupio bila na akciji u Konzumu sa Silkmilkom. Volio bi probat bananko sladoled od Leda. Nedavno sam jeo ova, j pa se razocarao.
Miro danko-b Plazma mi je top Jucer bili u špara akcije su pa uzeli svega ali napokon se vratio njofra a za ostalo cemo lako
Miro TITANXIS Paška sol i ninska sol dolaze iz tunisa mislin a jos oni nesto proizvode ali to je sve kurac i vise za ukras.
TITANXIS Miro Prolazim tamo svake godine kroz pašku solanu i vidim tone vreča soli u dvorištu, bageri i viljuškari tam nešto kao vozikaju a bazeni za isušivanje mora su uvijek puni i ima ih pun kurac tih bazena. Sad dal je to dovoljno za nas ili imamo i viška za izvoz ili to zapravo ode sve odabranima a nama kak veliš iz Tunisa, ne mogu znat ali vrlo moguće.
Miro TITANXIS Pošto radim u luci i istovaram sol za njih znam o cemu pricam. Ovo gore slikano je brod koji je istovaren prije misec dana 6000kubika soli Za nin jos nista nije doslo I sad ti to ide svaki dan koji kamion za pag i tamo se radi prerada
TITANXIS Miro Onda je to tuniško-paška sol, varaju nas a onda je upitno i za himalajsku sol koja možda nije vidjela taj planinski lanac negdje u Pakistanu. Možda samo tamo obrađuju tko zna otkuda dobivenu ko pažani tunišku.