member I za vikend je jedna pala. Umak, origano i grana padano po bazi, burata, maslinovo ulje, masline i bosiljak. Evo da nisu samo pizze bilo je i za ručak fuži tartufata s domaćim pršutem.
Miro Evo mi trenutno najjaca kombinacija ikad spinjak sa vrhnjem i ramstek. Ovaj spinjak je perverzija a to iskreno nisan nikad mislija da cu reci
Prika TITANXIS ja mislim da on ne vidi Olivu uopce…vidis da seta od raznja do raznja…sve sto vidi u zenskom obliku mu zavrsi na gradelama ili teci
buz Nakon samo 3 mjeseca opet sam pekao pizzu. Tijesto iz videa koji je postao @member nakon mog posljednjeg faila je pun pogodak. Lako se napravi, a fino je. Ovo je prva pizza koja je izašla van pa je jednostavna, druge smo odmah pojeli pa nismo ni slikali. Sad kad sam ovladao tehnikom za tijesto ćemo malo kompleksnije pizze radit, ove su bile samo šunka sir, bilo mi je glupo bacati u smeće hrpu sastojaka ako ne bude dobro tijesto.
buz member Ooni, ali ubij me koji. Onaj najmanji koji ide na drva. Ovo je tek prva, bilo je još i boljih, ali se nije nitko sjetio fotkat, a ja sam bio prezauzet.
TITANXIS Trebalo bi biti na Dolcu stara tržnica na zatvorenom prostoru. Nisam tamo bio dosta dugo kaj drugdje nema. Zna bit i u ostalim trgovinama ali u rano jutarnj im satima jer to ode odmah.
Matador Fenix Razlika ti je u dodanoj vrijednosti na cijenu mesa. Butik mesnica ti izgleda kao mjesto gdje bi izveo ženu van, a mesnica izgleda kao front-end klaonice. Osobno nemam povjerenja u čiste mesare, mehaničare, itd. 🙂