Grašo.

Pljeskavica Grašo.

weky

U Varaždinu Angelus (fakat odlične pizze + ostatak jelovnika im je skroz ok) ili Bedem pokraj dvorca koji ima manji birani jelovnik s dobrom hranom.

U Čakovcu Stari Hrast - imaju naravno mesinu, ali većinu vremena vrlo dobru mesinu. Preporuka za rebarca (chilli ‘n honey).

Evo malo gulaša za promjenu, buraz slavi rođendan pa zvao majstora.

E nakon 3 dana jaretine ide čiščenje sa ribon a sutra iden na feštu pa opet janjetina...🤣🤣🤣🤣 teško mi je na godišnjem

1 / 6

Nesto se pojebalo pa nije tilo slike pokazati ajmo opet probati

1 / 6

    Evo kad se svi kurčite da i ja nešto stavim…

    Uglavnom do korone sam jedva znao jaje ispeči.

    Prvi kruh….

    pa pogača

    pa buhtle pekmez-lino lada

    pa slanci

    pa pizze kako klasika tako kalzonke

    pa burek

    pa još bureka

    pa trgana svinjetina

    pa gulaš

    musaka

    slani klipići

    prva torta odmah ledeni vjetar..ručno rađene kore…jedno 5 sati posla xD torta je sex.

    i sad moram kuhat stalno xD

      Top. Svaka čast.

      Strasno kako izgleda ova tema.Ne bi ti pogledao onu Sexy girls pored ove nikad

      doctorfreak Miro kapa do poda!

      doctorfreak

      bravo!

      sve ove godine kulinarski talent je čučao u tebi a covid ga je istjerao na čistac.

      ko bi reko da i covid posluži za nekaj dobrog.

      Tzereen obožavam ledeni vepar

      Citirao sam ovo da se ne izgubi u editu. Samo toliko.

      Tzereen Ma sve kaj ti padne na pamet…ja sam fakat stavio sve kaj sam imao ali primarno banane, kivi, breskva, marelica, jagoda.

      Žena voli kiselo a ja slatko…pa smo stavljali pola pola…

      Ali moram priznat tko voli ovu tortu…neka je barem jednom proba napravit samostalno…jer je jako zabavno…a okus je toliki sex…neopisivo

        doctorfreak Žena voli kiselo

        blago tebi…

        doctorfreak Ali moram priznat tko voli ovu tortu

        Obožavam je, pogotovo po ljeti. Jedino kaj te bez(vez)e kore mislim da je teško napravit.

          Tzereen Ma niš od kuhanja nije teško ako pratiš dobar tutorial…pa makar bio totalni početnik…

          Kore su laganica…samo treba imat strpljenja…i radit ih sa domacim jajima…jer sa kupovnim zaboravi…kaj nitko ne spominje…a jako je bitno..i zato ti vecini ljudi ne uspiju nikako…a ja sam to shvatio slučajno..jer mi je zafalilo domacih kod zadnje kore…

          Da se razumijemo….ove gore su slike uspješnih jela…ne moram valjda ni pisati da je bilo i dosta failova…a najviše bačenog tijesta…ali tako je u svemu novome…

          Došao kući s posla umoran i nervozan. Kaže žena nema kave. Ja poludio. Rekoh ima li graha? Kaže ona ima. Pa šta čekaš onda, pitam ja nju? Kaže ona meni "šta, šta čekam?." Ja gledam što joj nije jasno. Zrna kave, zrna graha. Sve je to isti k. Tako da vam predstavljam kavu od graha. Napio sam se i najeo u jednom.

          Preporuka svima da isprobate.